Lej Danmarks billigste mobil toilet

Kender du vores grønne toiletter? Det er ikke vores mest luksuriøse toiletter – indrømmet – men de tjener deres formål og så er de en NEM og BILLIG løsning til private arrangementer, fester og lignende. Ja, faktisk så bliver det bare ikke nemmere eller billigere! Se toiletterne her.

Hold fest uden rend ind/ud af huset

De fleste af os har prøvet at holde fest udendørs eller i telt i haven. Og vi kender det – når de våde varer ryger ind, så ryger gæsterne ind og ud af huset for at benytte badeværelserne. Det fylder, det larmer, det sviner og det er bare en unødvendig stressfaktor når man holder fest. Og det er samme problematik uanset om det er studenterfest, 40 års fødselsdag eller bryllup.

De grønne festival kabiner, er et populært valg af billigt mobil toilet, som du kan leje til fest, så du er helt fri for at have gæsterne rendende ind og ud af dit hus. Hold festen til de udendørs arealer og tak dig selv når du skal rydde op efter festen.

grønt mobil toilet

Kræver hverken tilslutning eller tømning

Vores grønne mobile toiletter på trailer kræver hverken tilslutning eller tømning. Når der er tale om private arrangementer og mindre arrangementer er det nok at vi tømmer tanken, når vi har toilettet tilbage efter udlejning. Dermed kræver det hverken særlig tilslutning til kloak eller vand. Med andre ord – du kan bare stille toilettet hvor det passer dig.

Handicap toiletter og urinaler

Samme type toiletter fås også som handicap toilet og urinaler. Dermed kan vores billigste type toilet løse mange forskellige behov.

Ønsker du lidt mere luksus?

Synes du ikke helt at en grøn toiletvogn gør sig til din type arrangement? Det kan være du skal holde bryllup, jubilæum, rund fødselsdag eller et andet arrangement, hvor der godt må være lidt mere komfort.

Vi har også et stort udvalg af vacuum toiletvogne, som giver dig lidt mere luksus under toiletbesøget.

Fordelen ved vacuum er, at toiletterne holder sig særdeles lugtfrie og rene, trods mange besøgende. Vacuum teknologiens kraftige skyl renser toilettet grundigt uden brug af meget vand, hvilket sikrer at næste besøgende også møder et rent toilet. Toilettet kan desuden køre på tank og behøver derfor kun strøm 400V 16A.

Tag et kig på vores vacuum toiletvogne her.

Søger du en decideret luksusløsning, så er det vores VIP Vaccum Toiletvogn eller vores Royal Toiletvogn (med skyl) du skal have fingrene i. Disse vogne er især populære til runde fødselsdage, bryllup, jubilæum og andre festlige anledninger.


Hent selv eller få leveret til døren?

Du kan nemt afhente og tilbagelevere toiletterne selv. Toiletterne med træk, kan trækkes af en almindelig personbil. Du kan få toiletvognene udleveret fra en af vores 3 afdelinger: Godik Nord, Godik Syd eller Godik Øst.

Skal det bare være nemt, så leverer vi også gerne toiletterne til dig direkte på din adresse og henter naturligvis igen – få et tilbud på levering, når du kontakter Godik Salg på 70 20 18 16