Lej Billigt Mobil Toilet hos Godik

Lej Danmarks billigste mobil toilet

Kender du vores grønne toiletter? Det er ikke vores mest luksuriøse toiletter – indrømmet – men de tjener deres formål og så er de en NEM og BILLIG løsning til private arrangementer, fester og lignende. Ja, faktisk så bliver det bare ikke nemmere eller billigere! Se toiletterne her.

Hold fest uden rend ind/ud af huset

De fleste af os har prøvet at holde fest udendørs eller i telt i haven. Og vi kender det – når de våde varer ryger ind, så ryger gæsterne ind og ud af huset for at benytte badeværelserne. Det fylder, det larmer, det sviner og det er bare en unødvendig stressfaktor når man holder fest. Og det er samme problematik uanset om det er studenterfest, 40 års fødselsdag eller bryllup.

Med et grønt mobil festival toilet kabine er du helt fri for at have gæsterne rendende inde og ude af dit hus. Hold festen til de udendørs arealer og tak dig selv når du skal rydde op efter festen.

grønt mobil toilet

Kræver hverken tilslutning eller tømning

Vores grønne mobile toiletter på trailer kræver hverken tilslutning eller tømning. Når der er tale om private arrangementer og mindre arrangmenter er det nok at vi tømmer tanken, når vi har toilettet tilbage efter udlejning. Dermed kræver det hverken særlig tilslutning til kloak eller vand. Med andre ord – du kan bare stille toilettet hvor det passer dig.

Hent selv eller leveret til døren?

Vil du hente og tilbagelevere toiletterne selv er der besparelser at hente. Hent fra en af vores 3 afdelinger: Brovst (Jylland), Ejby (Fyn) eller Hedehusene (Sjælland). Toiletterne kan trækkes af en almindelig personbil.

Skal det bare være nemt, så leverer vi også gerne toiletterne til dig direkte på din adresse og henter naturligvis igen.

Specifikationer – grønne toiletter

Handicap toiletter og urinaler

Samme type toiletter fås også som handicap toilet og urinaler. Dermed kan vores billigste type toilet løse mange forskellige behov.

Har du brug for lidt mere luksus?

Synes du ikke helt at en grøn toiletvogn gør sig til din type arrangement? Det kan være du skal holde bryllup, jubilæum, rund fødselsdag eller et andet arrangement, hvor der godt må være lidt mere komfort.

Vi har også et stort udvalg af vacuum toiletvogne, som giver dig lidt mere luksus under toiletbesøget.

Fordelen ved vacuum er, at toiletterne holder sig særdeles lugtfrie og rene, trods mange besøgende. Vacuum teknologiens kraftige skyl renser toilettet grundigt unden brug af meget vand, hvilket sikrer at næste besøgende også møder et rent toilet. Toilettet kan desuden køre på tank og behøver derfor kun strøm 400V 16A.

Tag et kig på vores vacuum toiletvogne her.

Søger du en decideret luksusløsning, så er det vores VIP Vaccum Toiletvogn eller vores Royal Toiletvogn (med skyl) du skal have fingrene i. Disse vogne er især populære til runde fødselsdage, bryllup, jubilæum og andre finere arrangementer.


Besøg også vores Youtube Kanal og gå på opdagelse i vores mange produkter.