Security, overvågning, adgangskontrol, radio, brand og event sikring

Mangler din plads overvågning eller adgangskontrol, så har Godik Security det du står og mangler, vi sikre din plads så det kun er dig og dit mandskab der har adgangen. Vi sikre også at dine event gæster får den sikkerhed de har brug for, til at kunne nyde netop dit event i gode og trygge omgivelser.

Overvågning til alle formål

Vores 9 meter overvågnings lystårn kan overvåge op til 15.000 kvm. både dag og nat og oplyse din plads med hele 217.600 lumen. så din plads kan holdes sikker og overskuelig. Særdeles velegnet til midlertidig pladssikring i fjerntliggende områder uden adgang til strøm og datatilslutning. Mulighed for generator eller solpaneler for 100% miljøvenlig, grøn elforsyning til dit overvågningstårn.

Brandalarms system og brandmateriel

Sikkerhed for brand på byggepladser og til arrangementer kan klares med vores trådløse brandalarms og evakuerings system der nemt kan sættes op midlertidigt men også permanet. Systemet består af en base station der sammenkobles trådløst med varmedetektore, røgdetektore og nødalarmkaldspunkter sammen danner systemet ramme om en sikker festival eller byggeplads. systemet kan kombineres med diverse brandmateriel i form af brand stander, hånd slukkere og sprøjter.

Radioer

Hos Godik Security radioudlejning har vi et stort udvalg af markedets bedste digitale og analoge radioer, samt udstyr hertil. Vi skræddersyer gerne et setup til dig med det antal repeatere der sikre netop din radio har den rækkevidde og kapacitet du ønsker.

Adgangskontrol og Event sikring

Hold øje med hvem der har adgang til pladsen med vores indgangmøller og karruseller med stregkode og NFC scanner og få styr på din parkering eller byggeplads med trafikbom eller mobil port med nummerplade scanner og bestallingmodul for nem og hurtig betjening.

Hold uønsket bilister ude med event vand barrier eller automatiske vej-blokader og sikrings moduler som stopper både små og store køretøjer.

Populære produkter

Security Katalog

I vores Security Katalog finder du en række produkter og services (samt uddybende produktspecifikationer, billeder og varenumre), som er relevante for dig i Industri eller event branchen. Overvågningstårn, adgangskontrol, securityvogne, radio, og porte er blot nogle af de produkter der er at finde i vores Security katalog.

Download det komplette katalog herunder

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at rådgive jer omkring vores materiel og services. Tøv ikke med at tage kontakt hvis du har spørgsmål! Sammen finder vi den bedst mulige løsning til din security situation.