Mobilsikring – Få det fulde overblik og kontrol

Godik er blandt landet største leverandører af mobilsikring, overvågning og radioer inden for byggebranchen, event- og underholdningsbranchen, samt andre store arrangementer. Vi kan levere de bedste og mest effektive mobile sikringsløsninger som der skaber tryghed og sørger for at uvedkommende ikke trænger ind på området uden tilladelse.

Når i lejer overvågningssystemer og radioer hos Godik, så står vi klar til at give jer akut assistance døgnet rundt ved hjælp af vores døgnvagt som der har kontor i Jylland, Fyn, og Sjælland. Vi står altid klar til at hjælpe jer, og hvis I har et eller flere spørgsmål om vores produkter, så er I velkommen til at ringe til vores salgsafdeling i Brovst.

Hvorfor er det bedst at leje?

Når I lejer sikringssystemer hos Godik, så slipper i for besværet med at vedligeholde udstyret. Dette er specielt nyttigt hvis der skulle opstå en defekt eller andre uforudsete hændelser i løbet af lejeperioden. Skulle dette ske, så står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe jer, så I kan opretholde den nødvendige pladssikring.

Hvis I står i en tilspidset situation og mangler noget udstyr her og nu på grund af tyveri, uroligheder, eller terror så kan vi med meget kort varsel leverer alt det udstyr som I skal bruge for at opretholde den nødvendige sikkerhed.

Sikring og overvågning af byggepladsen

Indbrud på de danske byggepladser koster hvert år den danske byggebranche mange penge i tabt udstyr, arbejdstid, og fortjeneste. Og fordi at mange af de store virksomheder har en høj selvrisiko, så er det ikke altid muligt at anmelde tyveriet.

Dog ville det ifølge flere sikkerhedsrådgivere være muligt at forebygge tyveri fra byggepladserne ved at gøre brug af moderne og gennemtestede sikringsløsninger, som, fx, Godik Security.

Hos Godik tilbyder vi midlertidige og længerevarende sikringsløsninger der kan sikre byggepladsen mod uønskede gæster. Vores mobile løsninger gør det nemt at afsikre hele pladsen med et byggepladshegn og vores mobile overvågnings tårne og overvågningskameraer kan placeres lige der hvor der er brug for dem.

Bevar hele overblikket fra en af vores vagtvogne der er udstyret til formålet, med borde, stole, computere, og skærme til monitorering af pladsen. Vagtvognen kan med fordel placeres i nærheden af en af vores automatiske bomme, så vagten hele tiden har styr på hvem der kommer ind på det afsikret område.

Få styr på sikkerheden til jeres kommende arrangement

Planlæg et sikkert event i samarbejde med Godik Security og skab et tryggere miljø for dig og dine gæster. Vi har de mest avanceret sikkerhedsløsninger som kan placeres lige præcis der hvor der er brug for dem.

Ved større events kan det være svært at fastholde en overskuelig adgangskontrol, og derfor kan det være en god idé at anvende dobbelte indgangsmøller med en stregkodescanner til at holde styr på den øget menneskemængde og lette presset for personalet.

Få det fulde overblik over hele jeres område med vores gennemtestede sikringsløsninger og afhold et vellykket og sikkert arrangement for jeres gæster.

Vi har sikringssystemer til små som store arrangementer, og hvis I skulle være i tvivl om hvad I skal vælge, så kan i bare give vores dygtige medarbejdere i salgsafdelingen et kald på +45 70 20 18 16 og så finder vi sammen den rette løsning der passer til jeres behov.