Renovering – lej en beboelsesvogn hos Godik

Lej en beboelsesvogn som genhusning eller under renovering

Mangler i et sted at bo i en midlertidig periode? Det kan være at i har fået skader på jeres hus, at i har været ude for brand eller at i af en anden grund skal renovere jeres hus. Hvor bor man så lige imens skaderne udbedres? Et godt bud er en beboelsesvogn fra Godik.

Vi har stor erfaring med at genhuse både familier, håndværkere, enkeltpersoner og studerende i midlertidige perioder. Vi har et stort lager af forskellige typer beboelsesvogne til dette formål.

Beboelses- og husvogne – stort udvalg

Når du lejer en husvogn eller en beboelsesvogn fra Godik, så har du en bred pakke at vælge imellem. Vi har beboelsesvogne som rummer alt fra 2-8 personer og de fås både med separate soverum, køkken, bad/toilet samt vaske tørremaskine.

Her får du et overblik over vores populære husvogns typer:

Beboelsesvognen – Du kan i én enkelt husvogn få 4-6 sovepladser, køkken med spiseplads samt badeværelse.

Køkkenvognen – Her får i ekstra god skabsplads, spiseplads til 4 personer, samt toilet og bad samt vaskemaskine.

8’er beboelsesvogn – Rummer 4 rum med køjesenge, som giver 8 sengepladser i alt. I enden af vognen delt toilet/bad.

Har du kun brug for bad og toilet?

Har du kun behov for et bad og toilet, så har vi løsningen til dig – vores badmobil. Skal du bygge om eller renovere dit badeværelse, så kan det selvsagt være svært at undvære badeværelset imens der ombygges. Løsningen for mange er derfor at leje en badevogn – vi kalder det et badeværelse på hjul – imens der bygges. 

Badmobilen – nem at opsætte og køre med

Vores badmobil er designet til at være let at opsætte og tilslutte. Når du lejer hos os, så har du mulighed for selv at vælge, om du vil have vognen leveret og opsat af Godik, eller om du vil spare pengene og selv klare levering og opsætning.

Hvis du ønsker det, så sørger vi for alt det praktiske når du er færdig med badevognen! Vi henter gerne vognen for dig og rengør den, men også her har du mulighed for at spare penge ved selv at gøre arbejdet. Du har altså mulighed for at til- og fravælge services. Jo mere du selv vil stå for, jo billigere kan prisen for din bade- og toiletvogn gøres.

En badmobil af den størrelse som er vist her, kan hentes af en almindelig personbil med træk. Det er én af fordelene ved Godiks letvægtsvogne.

Der findes også en større udgave med hele 3 toiletter og bade se den her

Se også denne video, hvor vi demonstrerer hvor let det er at opstille vores badmobil.


Besøg også vores Youtube Kanal og gå på opdagelse i vores mange produkter.