Event og Festival materiel

Godik har specialiserede sig i at levere materiel og koncepter til event og festival – store som små arrangementer. Vores mange år i branchen, samt vores brede udvalg af materiel, giver dig den bedste ekspertise på markedet samt muligheden for at samle mange af dine løsninger ét sted. Vi kan hjælpe dig med det nyeste udstyr indenfor alt fra toiletter til beboelsesvogne, salgsboder, Armbånd, betalingssystemer, hegn, minibusser og meget mere!

Vores kompetencer er din sikkerhed
Vi udvider konstant vores sortiment og udvikler nye koncepter for at forblive innovative. Som branchens foretrukne leverandør tager vi vores ansvar alvorligt – som kunde er du centrum for vores udvikling, vi har altid fingeren på pulsen i forhold til dine behov og efterspørgsler. Vi står altid klar til at vejlede dig, så vi sammen kan finde den optimale løsning til dit arrangement, event eller festival.

Populære produkter

Event og Festival Katalog

I vores Event og Festival Katalog har vi samlet en række produkter (samt uddybende produktspecifikationer, billeder og varenumre) som er relevante for dig i event og festival branchen. Heri kan du danne dig et overblik over dine mange muligheder eller finde inspiration til dit arrangement.

Download det komplette katalog herunder

eventforsideI Event kataloget vil du kunne finde det nødvendige udstyr som skal til for at dit næste arrangement bliver en succes. Tøv ikke med at tage kontakt hvis du har spørgsmål, eller hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om dine behov!