Event og Festival materiel – En komplet 360-løsning til alle arrangementer

Godik kan levere alt det materiel som I skal bruge for at afholde et event eller en festival. Vi har, fx, været leverandør af materiel til nogle af Danmarks største festivaler, fx, Roskilde Festivalen, Jelling Festivalen, og Smukfest. Til disse festivaler har der blandt andet stået vores kendte grønne toiletter der har været brugt adskillige gange før på mange andre festivaler.

Hos Godik har vi et skarpt øje til alt hvad der rør sig i eventbranchen, og vi følger hele tiden med i de nyeste tendenser, så vi kan levere teknologier der både er bæredygtige og opfylder alle de behov der er nødvendigt for at afholde en vellykket festival eller event.

Vi udvider hele tiden vores sortiment med de nyeste løsninger fra nær og fjern. Og netop fordi vi er drevet af en enorm passion indenfor event og festival materiel, så forsøger vi hele tiden at finde frem til nye og smarte innovative løsninger ude på vores værksted.

Vi har, fx, udviklet vores egne vacuum toiletvogne der har en vandbesparelse på 95%, dette er både godt for miljøet, men også pengebesparende, da det hurtigt kan løbe op når der er mange gæster der benytter toiletterne i løbet af et stort arrangement.

Store arrangementer kræver en øget sikkerhed

Det er vigtigt at opretholde et højt sikkerhedsniveau ved store forsamlinger, så både personalet men også gæsterne føler sig tryg. Hos Godik kan I derfor leje alt det sikkerhedsudstyr der er nødvendigt for at opretholde sikkerheden.

I kan blandt andet leje festival hegn der sikrer hele området mod ubudne gæster. Disse hegn kan med fordel bruges sammen med dobbelte indgangsmøller, billetvogne, samt nødudgange placeret ved de mest oplagte områder. Godik har også radioer og video overvågning som kan findes under security

Der er også mulighed for at leje bagagebokse med indbygget powerbanks der kan anvendes til opladning af smartphones. Disse bagagebokse er fremragende til at opbevare gæsternes værdigenstande, samt at de kan være med til at forebygge tyveri.

Alt event og festival materiel samlet ét sted

Oplevelsesøkonomien har længe været i kraftig vækst, og udviklingen vil højst sandsynligt fortsætte. Danskerne vil ud og opleve noget, men danskerne er også begyndt at forlange mere af eventarrangørerne og de vil ikke længere bare nøjes. Den moderne dansker forlanger at der skal være ordentlige forhold, og det er derfor vi tænker i komplette 360-løsninger når der skal afholdes festivaler og events på tværs af landet.

Hos Godik har vi et stort udvalg af materiel i alle afskygninger, så de mange festivalgæster har alt det de skal bruge ét samlet sted uden at de skal til og forlade pladsen. For eksempel, så er det muligt at leje badevogne med op til 12 adskilte bruserum pr. vogn, og skulle det være nødvendigt, så kan vi også opsætte et omklædningstelt udstyret med mobile håndvaske, og et oliefyr, og naturligvis er det også muligt at leje handicaptoiletter med bad, hvor der er god plads til kørestolen og en hjælper hvis det skulle være nødvendigt.

Godik har et kæmpe udvalg af salgsvogne, merchandisevogne, pølsevogne, isvogne, og vogne til udskænkning af kolde drikkevarer. Og hvis I har brug for isterninger til alle jeres drinks, så har vi også specielt udviklet fryse- og kølevogne der kan blive fyldt til randen med alle de isterninger I måtte få brug for, og vi kommer gerne med flere hvis det skulle være nødvendigt.

Store events og festivaler er ensbetydende med mange sultne mennesker, og netop derfor kan I leje en stor køkkencontainer, så der kan laves noget god mad til de mange gæster. Der er også mulighed for at leje opvaskevogne, vaskerivogne med vaskemaskiner og tørretumblere, så hygiejnen ligesom maden er i højeste kvalitet, og efterlader jeres gæster med et smil på læben.

Hvis hyggen skal spredes, så det er muligt at købe drikkevarer rundt omkring på pladsen, så kan I også vælge at leje stilladsbarer som der kan placeres lige præcis hvor I ønsker det.

En backstage i verdensklasse

Indret jeres backstage med Godiks event og festival materiel som der imponerer selv de mest rutineret kunstnere. Vi har alle de moduler og udstyr i skal bruge for at jeres V.I.P. gæster får den behandling som de forventer.

Vi har de fedeste band og kunstnervogne indrettet med bad og toilet, hvor der er god plads til at slappe af i, før de skal op og slå sig løs på scenen. Og hvis i skulle have brug for det, så har vi også små elbiler og elbusser, som personalet kan bruge til at køre V.I.P. gæsterne sikkert frem og tilbage fra scenen.

Hvis I vil give jeres V.I.P. gæster muligheden for at få nogle kolde drikkevarer, og sidde blandt de andre kunstnere i ro og mag, så kan I vælge at leje en skybar med tagterrasse hvor der er plads til op til 30 personer. 

Så står I og skal have afholdt et event eller en festival, så ring til vores salgsafdeling på +45 70 20 18 16 og så vil en af vores dygtige medarbejdere svare på alle de spørgsmål som I måtte have, og så finder vi sammen en løsning på hvilket festival materiel der dækker lige præcis jeres behov. Vi kan levere det hele året rundt, og når I lejer det hele ét samlet sted, så er I sikker på at det hele fungere sammen.