Komplette mobile overvågningsløsninger

Godik Security

Overvågning som er særdeles velegnet til midlertidig pladssikring i fjerntliggende områder uden adgang til strøm- og datatilslutning.

Vores overvågningsløsninger er især velegnet til:

  • –  Grusgrave, affaldssorteringspladser, mv. hvor der ønskes hurtig indgriben, hvis uvedkommende har fået adgang
  • –  Byggepladser, som oftere og oftere er udsat for tyveri
  • –  Store som små events hvor sikkerheden skal være i top
  • –  Fyrværkerisalg, mv. med stor lagerværdi
  • –  Store som små events hvor sikkerheden skal være i top
  • –  Andre private eller offentlige pladser som står uden opsyn i nogle af døgnets timer

Overvågningstårn, den store løsning med termisk overvågning i alle retninger

Overvågningstårnet har 4 avancerede termiske udendørs kameraer, som overvåger og sikrer din plads i døgndrift med skarpe billeder. Dertil har tårnet 4 LED projektører der giver 217.600 lumen i lyseffekt og kan oplyse 5500 m2.

En selvvalgt vagt eller alarmcentral modtager signal fra overvågningssystemet og via fuldautomatisk lyd og tale opfordres uvedkommende til at forlade området. Sker dette ikke, involveres vagten omgående. Dette formindsker skader, tyveri og hærværk og samtidig sparer du penge og frustration. 

Billederne fra vores mobile overvågning giver dig chancen for afsløring og hurtig respons når en uvedkommende person befinder sig på din plads. 

I samarbejde med dig markerer vi din plads op med det grænseområde, hvor du vil have din alarm til at reagere. Du kan eksempelvis fastsætte forskellige tidsrum på ugens 7 dage, hvor du ønsker alarmen tilkoblet. Overvågningen vil ske 24/7, men alarmen udløses blot i de tidsrum du ønsker.

Solcellepakke sikrer at kameraovervågningen stadig virker i tilfælde af strømafbrydelse eller manglende strøm på lokationen, skinner solen ikke kan der benyttes generator.  overvågningstårn

Der kan påsættes et PTZ kamera på overvågningstårnet, så du har mulighed for at styre 360° grader rundt køre op og ned samt zoome helt tæt på, optil 25x optisk zoom giver dig mulighed for at se nummerplader ansigter mm. helt tæt på.

Tårnet kan nemt placeres på en trailer, som gør det nemt at flytte, afhente og aflevere overvågningstårnet.

Branddetektion og varsling

Sikrer din plads og dine gæster mod brand. Når du lejer et overvågningstårn hos Godik, kan du også tilvælge brandvarsling på tårnet. Her får du 4 termiske kameraer, som kontinuerligt kan måle temperaturen på din plads i det angivne område. Når den målte temperatur overstiger grænseværdien, sendes der hurtigt signal ud til en selvvalgt vagt eller alarmcentral og samtidig varsles der om brand over anlægget, således at pladsen kan evakueres sikkert og hurtigt. Anlægget er fuldt automatiseret på forhånd.

Se vores udvalg af overvågningstårne her

Den lille løsning, enkelt kamera med alarm lyd og blinklys

Har du brug for en mindre overvågnings løsning er vi også leveringsdygtige.

Kameraovervågning

Plug and play overvågningssystem med 1 mobilt overvågningskamera til montering inde og ude, nem og sikker løsning som kun kræver strøm.

Kameraet er et intelligent drejbar kamera med lav fejl alarmer og er desuden udstyret med højtaler og blink alarm, som kan aktiveres via styrings appen, ved modtagelses af alarm. Styrings appen er brugervenlig og nemt at tilgå så alt kan opsættes overvåges og aktiveres. Der vil desuden også være mulighed for opkobling til alarm central, hvis man ikke selv ønsker at håndtere alarmer.

Kameraet er robust og nemt at opsætte med skruer eller strips på facade, væg eller pæl ude og inde.

Læs mere om vores kameraløsning her

Adgangskontrol 

Godik Security er også leveringsdygtige i intelligent adgangskontrol, i form af indgangsmøller, indgangskarruseller mobil porte og bomme samt hegn og afspærring, læs mer her