Godik

– din foretrukne samarbejdspartner 

Når du lejer hos Godik, er det vigtigt for os at du føler dig godt dækket ind, så dit fokus kan være på festen. Derfor,

  • Er alle toiletter på trailer og luksustoiletvogne er klar til brug, når du modtager varen.
  • Er for prisen for toiletter på trailer og luksustoiletvogne med 2 og 4 WC inkl. slutrengøring.  
  • Kan slutrengøring tilkøbes køletrailere, bade- og beboelsesvogne osv.
  • Er lejeprisen altid inkl. 24 timers service og når du ringer til Godiks Serviceafdeling, får du fat en af vores specialiserede serviceteknikere. Langt de fleste udfordringer løser vi over telefonen ellers kommer vi ud og afhjælper problemet. 
  • Vælger du, om du vil hente selv eller tilkøbe levering/afhentning fra en af Godiks 3 afdelinger. Godik Nord i Nordjylland, Godik Syd på Fyn eller Godik Øst på Sjælland.  

 

Kontakt GODIK SALG
for spørgsmål og bestilling. 

Udlejning til private 

Du har sikkert benyttet en af Godiks mange toiletvogne ude på festivaler og til arrangementer, for Godik er Danmarks største materiale udlejer til festivaler og events. Men vidste du, at vi også udlejer vores materiel til private? 

Godik har små 30 års erfaring ingen for udlejning til festivaler, byggeri, industri og private. Vores materiel er af højeste kvalitet, og vi er altid på forkant med efterspørgslen. Vi er landsdækkende med 3 afdelinger i Danmark, der sørger for at alt vores materiel er vedligeholdt og fungerer optimalt. Skulle uheldet alligevel være ude og I får brug hjælp under jeres arrangement, så tilbyder Godik en 24-timers service.  

Som privat er det som udgangspunkt muligt at leje alt i butikken. Men her på siden, har vi samlet de mest efterspurgte varenumre til privat brug. 

En Godik bestseller 

Når vi fejrer bryllupper, fødselsdage og livets øvrige store begivenheder så som barnedåb, konfirmation, og studenterfester, skaber det gerne kø ved toiletterne. Festens samlingspunkt skal ikke være toiletkøen, derfor oplever vi at vores mindre toiletvogne er et populært valg, og en klar bestseller når det kommer til udlejning til private.  

Ønsker du en let løsning, der ikke kræver tilslutning, anbefaler vi 01900 – 2 Toiletter på trailer. Her får du 2 grønne toiletkabiner på en trailer, der nemt kan afhentes på en af vores pladser og stilles op i haven eller hvor du skal holde fest – selvfølgelig til en skarp pris.   

Vil du gerne have lidt mere komfort, og har du mulighed for at tilslutte til strøm 400V/16A, så anbefaler vi de hvide luksustoiletvognene 02134 – Toiletvogn 2 WC og 02136 – Toiletvogn 4 WC. Her får du en vacuumtoiletvogn med håndvaske og toiletter med vacuumskyld, som du kender fra toiletterne på fly og færger. Vacuumtoilletterne er miljøvenlige, da de er op til 95% vandbesparende i forhold til almindelige toiletter.


Køletrailere til mad og drikkevarer 

Lækker mad og kolde drikkevarer hører en god fest til. Godik tilbyder køle- og frysetrailere i flere størrelser, særligt er 06550 – Mini Køletrailer der er indrettet med reoler, et godt valg til private fester og arrangementer.

Renovering og byggeri 

Nybyggeri og renoveringer er noget de fleste af os løbende har inde på livet. Det kan være en udfordrende proces, men som udlejer oplever vi, at de rigtige midlertidige løsninger kan gøre en kæmpe forskel. I forbindelse med badeværelsesrenovationer udlejer Godik ofte 03500-Badmobil – som kort beskrevet, er et badeværelse på hjul. Her har du toilet, brusekabine, håndvask og spejl samlet i en mindre trailer, der er nem at flytte og placere i de fleste villahaver.

Godik tilbyder også beboelsesvogne og vi har flere forskellige indretninger, der matcher de fleste behov. Vi oplever stor efterspørgsel på midlertidig beboelse til private byggerier og renovationer. En NYHED i 2022 er vores 04809 – 9 meter Beboelsesvogn her er god plads til hele familien, med en fleksibel indretning, der gør det muligt at sammenkoble 2 vogne for endnu mere plads.