Brugtmarked – Stort udvalg af brugte skurvogne, beboelsesvogne, toiletter m.m.


Hvis du står og mangler en brugt skurvogn eller beboelsesvogn, så er du kommet til det rette sted. Godik er blandt landets største leverandører af brugte skurvogne, beboelsesvogne, samt andet materiel og vi sælger både til privat og erhverv.

Vi har et stort og varieret sortiment, og vi tilføjer løbende nye varer til vores brugtmarked katalog. Vi ved af erfaring at det nogle gange kan være svært lige at vide hvilken størrelse skurvogn eller beboelsesvogn der lige passer jeres behov, og derfor har vi sørget for at du har muligheden for at leje med forkøbsret, så du står først i køen, hvis, fx, skurvognen eller beboelsesvognen skulle vise sig at være det rette match.

Du kan føle dig tryg når du handler hos Godik, fordi vores specialister sørger altid for at give det udstyr der bliver sat til salg et grundigt servicetjek, så de er klar til brug i det øjeblik de forlader pladsen.

Vores store udvalg af demovarer, demovogne, brugte skurvogne, og brugte beboelsesvogne m.m. gør det nemt for dig eller din virksomhed at købe alt det udstyr du skal bruge ét samlet sted. Hos Godik er kunden altid i fokus, og vi har sørget for at skrue på priserne, så de altid er i bund uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Vi står naturligvis klar med gode råd og vejledning til at hjælpe dig med at finde frem til lige præcis det produkt som passer til dit behov.

Fordele ved at købe brugt

Når man køber en ny vogn så mister den typisk sin nyvognsværdi så snart dén forlader forhandleren. Men hvis du vælger at købe den brugt, så ville værdien af vognen være stort set uændret selvom at du vælger at sælge den igen inden for kort tid.

Desuden er en ny skurvogn generelt dyrere i købspris og spørgsmålet er, om den virkelig er det værd når du kan købe en brugt skurvogn eller beboelsesvogn der har været vedligeholdt i en årrække og som overholder alle lovkrav.

En anden fordel ved at købe brugt er at du kan få meget mere for pengene, fx, en større skurvogn, flere byggepladshegn, eller ekstra toiletter til dine medarbejdere. Og ja, så kan det godt være at du skal se lidt igennem fingrene med at vognen har fået lidt slitage, men dette vil jo se før eller siden, og en ny vogn ville alligevel også få mindre ridser og skrammer når den bliver brugt i løbet af en travl arbejdsdag.

Vores produkter er i absolut højeste kvalitet og når du køber fra Godiks brugtmarked så slipper du også for en lang ventetid som der typisk er forbundet ved at købe nyt. Vi kan levere fra dag til dag, og vi kan levere vores produkter i alle afkroge af landet uanset hvor du måtte befinde dig. Og skulle du befinde dig i en af vores nabolande, så bare giv en af vores dygtige medarbejdere i salgsafdelingen et kald på +45 70 20 18 16 og så finder vi sammen en løsning.