Fyrværkeri sikring – En komplet løsning til opbevaring af fyrværkeri


Godik er blandt Danmarks største leverandører af fyrværkeri sikring. Vi har et bredt udvalg af produkter som i kan leje til at sikre fyrværkeriet og holde uvedkommende væk fra pladsen. Uanset området størrelse eller om der er tale om et længerevarende eller et midlertidig fyrværkeri salgssted, så kan vi leverer lige præcis det udstyr I skal bruge.

Vores 10” og 20” fyrværkericontainere er et flagskib inden for dens genre og blandt branchens bedste containere til sikker opbevaring af fyrværkeri. De har et dobbelt udslyngningsgitter, er udstyret med et avanceret sprinkleranlæg der aktiveres i tilfælde af brand, en brandslange, samt en stærk og sikker containerlås i højeste klasse der giver selv de mest ihærdige tyve sved på panden. Når det handler om sikkerheden, så går vi ikke på kompromis, det skal bare være i orden.

Vi har alt det udstyr I skal bruge for at få et sikkert fyrværkeri salgssted op og stå uanset hvor i landet I befinder jer. Vi kan tilbyde en komplet 360-løsning, så I kun skal fokusere på salg af fyrværkeriet. Vi kan levere fyrværkericontainere, salgscontainere, beboelsesvogne, og kontorvogne med toiletter, samt den nyeste teknologi inden for overvågning.

Få en 360-graders sikring af hele pladsen med vores overvågnings tårne i kombination med nogle af de mest avanceret termiske overvågningskameraer der kan placeres lige præcis der hvor der er brug for dem.

Sæt strøm til det hele med en støjsvag generator der har op til 24 timers drift pr. påfyldning. Ved at anvende en generator i det afsikret område, så vil I opnå i en øget sikkerhed, da hele området vil være i et lukket system.

Hvis I også skulle have brug for betalingsterminaler eller standardbannere der viser kunderne indgang/udgang eller reklamebannere med eget tryk så har vi også det liggende klar på hylderne. Disse bannere kan med fordel bruges til at afskærme nysgerrige blikke ved at anbringe dem på vores sikkerhedshegn der kan bruges til at afspærre hele eller dele af området.

Vi leverer og henter fyrværkeri materiel i hele landet

Vi har alt det materiel I skal bruge til at opbevare fyrværkeriet på en sikker og forsvarlig måde. Og skulle I have brug for en skræddersyet pakkeløsning som der passer lige præcis til jeres behov, så grib telefonen og giv vores dygtige medarbejdere i salgsafdelingen et kald på +45 70 20 18 16, de sidder altid klar til at hjælpe med at finde den rette løsning.

Regler for salg af fyrværkeri

Reglerne for opbevaring af konsumfyrværkeri ændre sig fra tid til anden, og derfor kan det være en god idé at holde øje med de krav der gælder for opbevaring og fremstilling af fyrværkeri. Du kan læse alle de nyeste krav om fyrværkeri sikring inde på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.