Fyrværkeri materiel


Godik Fyrværkeri er til dig der forhandler og sælger fyrværkeri. Vi kan sætte rammen for et succesfuldt og sikkert fyrværkerisalg. Vi har store fyrværkeri containere, salgs containere, generatorer, lystårne, hegn, varmekanoner og meget mere.

Populære produkter

Container til fyrværkeri
Vi udlejer store fyrværkericontainere til sikker og godkendt opbevaring af fyrværkeri. Fyrværkericontainere er desuden med sprinkleranlæg for øget sikkerhed til dit fyrværkeri lager.

Hegn
Vores hegn er let at opsætte og nedtage. Det er højt hegn som stabiliseres med klodser og som kommer på paller af 25 stk. (87,5 meter). Du har desuden mulighed for at leje plast køreplader til udbedring af terræn.

Salg & betaling
Du har mulighed for at åbne 2 sider af vores salgs container. Alternativt kan vi hjælpe dig med varmekanoner og generatorstrøm til opvarmning af salgs telt. Godik Fyrværkeri tilbyder totale løsninger til salg af fyrværkeri, herunder også betalings løsninger til dine salgs steder – du kan få en løsning der passer netop dit behov uanset om du har brug for mobile eller stationære betalings terminaler.

Fyrværkeri Katalog

I vores Fyrværkeri Katalog har vi samlet de produkter (samt uddybende produktspecifikationer, billeder og varenumre), som er relevante for dig i fyrværkeri branchen. Heri kan du danne dig et overblik over dine mange muligheder eller finde inspiration til løsninger til dit fyrværkeri salg.

Download det komplette katalog herunder: