Håndværk og Industri materiel


Godik Håndværk & Industri henvender sig til dig i bygge, landbrugs eller detail branchen. Hos Godik er vi behjælpelige med et bredt udvalg af materiel til din branche – herunder skurvogne, lystårn, generatorer, beboelsesvogne, hegn, varmekanoner, containere, byggeplads overvågning og meget mere.

Siden Godiks stiftelse i 1993 har Håndværk og Industri branchen været en af vores helt store kundegrupper. Vi tilbyder dig derfor mange års erfaring, og som følge heraf, et indgående kendskab til jeres behov. I samarbejde med dig finder vi den optimale løsning, som bedst hjælper dig i mål med dit projekt. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at rådgive dig omkring vores produkter og services.

Skurvogne, generatorer og meget mere

– Stort udvalg indenfor skurvogne, mandskabs- og beboelsesvogne
– Mest moderne udstyr indenfor generator strøm
– Specialiseret service og hurtig levering!
– Branchens foretrukne samarbejdspartner

Mandskabs-, kontor- og beboelsesvogne

Du kan vælge mellem et stort udvalg af mobile vogne eller containere til mandskab, herunder kan du til- eller fravælge køkken, bad og soverum efter behov, samt antallet af soverum og baderum. Vi tilbyder dig både alt-i-en løsninger og særskilte vogne til brug som beboelse, kontor, bad mv.

Generatorer og el

Godik har Danmarks mest moderne generator setup, herunder et bredt udvalg der dækker enhver opgave. Du kan med fordel benytte vores generatorer til midlertidig strøm eller byggepladsstrøm, eksempelvis ved større byggeprojekter. Med generatorer får du adgang til strøm med kort varsel og du har mulighed for at åbne/lukke for forbruget efter behov. Ved større produktioner kan generatorer benyttes som backup strøm, her har du ligeledes mulighed for at synkronisere flere generatorer, eller køre med TWIN-set generatorer.

Øvrigt

Udstyr som hegn, afspærring, køreplader, varmekanoner, containere til opbevaring, affaldscontainer, affaldspresser, spildevandscontainer, byggeplads overvågning, branddetektion og teleskoplæssere kan nævnes som øvrigt udstyr som måske er relevant for dit projekt.