Godik sætter strøm til Bieber

Levering af generatorstrøm til Justin Bieber Koncert i Aarhus

Til mandagens Justin Bieber koncert havde Godik fornøjelsen af at levere en stor mængde materiel til pladsopsætningen og til sikring af koncertpladsen.

Vacuum Toiletter

30 vacuum toilet vogne med 16 toiletter per vogn, samt urinal gårde, gjorde det muligt for de over 40.000 koncertgæster at træde af på naturens vegne før, under og efter koncerten.

Vacuum toiletvogne egner sig godt til større events, idet vacuum skyl holder toiletterne rene over en længere periode. Vacuum toiletter kan desuden have flere besøgende i timen, og her er det små tiltag der gør forskellen: håndvask foregår uden for toiletbåsen og LED lys indikatorer tydeliggør hvornår der er frit/optaget.
Vacuum toiletterne har kapacitet til ca. 5000 besøg pr. time, alt efter tilslutning.

Der er også tænkt på mijøet – med en vandbesparelse på 95% (sammenlignet med almindeligt skyl) så spares der på udgifterne samtidig med at miljøet skånes. Vacuum toiletterne har vist sig at være en ekstremt populær løsning til sommerens mange arrangementer, hvilket er en udvikling som vi finder ansvarlig.

Godik sætter strøm til Bieber

Vores twin-set generatorer (550 + 300 kVA) sørgede for at lys og lyd kørte upåklageligt igennem koncerten. Hertil forsynede en 250 kVA generator toiletterne med strøm, en 100 kVA generator forsynede backstage og vi havde ligeledes generatorer til at forsyne pladsens boder yderligere.

På pladsen var Godiks lystårn opsat til praktiske formål. En af fordelene ved vores lystårn er, at de er udstyret med skumringssensor og timer for tænd/sluk  – de kan leveres med op til 24 lystårn.

Ud over toilet faciliteter og strøm var vores dankort terminaler var at finde i boderne, vi leverede radioudstyr og armbånd samt bagagebokse til pladsen. Vores høje hegn omringede koncertpladsen og skabte flow ved sikkerhedstjek. Dertil adskilte vores hegn de forskellige tilskuerområder. Sikkerhed var i højsæde på koncerten på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus, og pladsopstillingen afspejledes i høj grad heraf. Et vellykket arrangement, som vi var glade for at være en del af. Vi ser frem til at vende tilbage til Jydsk Væddeløbsbane når Vi Elsker 90’erne løber af staben den 26. August.

Twin-set generator 550 kVA 
Twin-set generator 300 kVA
Generator 150 kVA
Generator 100 kVA
Vacuum toiletter med 16 båse
Urinalgård
Lystårn med generator 
Godik Teknik Dankortterminaler
Bagagebokse
Skraldespandsstativer
Højt hegn
Lavt hegn
Cykelhegn
Radioudstyr
Armbånd

Besøg også vores Youtube Kanal og gå på opdagelse i vores mange produkter.