Godik Shoppen

Som totalleverandør indenfor event & festival er Godik også leveringsdygtig i armbånd og bannere.

Godik shoppen finder du en lang række vævede armbånd med tekst som VIP, Backstage, Entré og mange flere. Vi tilbyder også papirarmbånd i æsker af 1000 stk. i alle regnbuens farver.

Find mange forskellige fortrykte banner til parkering, nødudgange og lignende. Nogle bannere er tilpasset Godiks produkter, og du finder bannere til f.eks. 07009 – Cykelhegn og 06085 – Skybar m/terrasse.

Personlige armbånd og bannere

Hver sæson er Godik leverandør af armbånd til landets største arrangementer og vi sætter en ære i at vores kunder får de helt rigtige armbånd. Vi laver vævede armbånd, stof -og satinarmbånd i forskellige breder i jeres eget personlige design. Vi tilbyder flere lukkere og I kan vælge forskellige i materialer som plastik og aluminium. Personlige armbånd er en proces – kontakt GODIK SALG for et tilbud.

rPET Armbånd

Vi oplever stigende efterspørgsel på armbånd i bæredygtige materialer. Vi tilbyder armbånd i rPET materiale, som er genanvendte plastik flasker. rPET armbåndene ligner og føles som et stof armbånd og kan leveres med personligt tryk. Vi tilbyder også bæredygtige lukkere, både bambus og genanvendt plastik.