Støjsvage Generatorer

Lej din støjsvage generatorer hos Godik Power

DK’s største udvalg af støjsvage kvalitets generatorer med hurtig levering. Book din generator idag på salg@godik.dk eller tlf. 70 20 18 16.

Teknologi i top, lydniveau i bund!

Hos Godik er vi stolte af at kunne levere Danmarks mest moderne generator udstyr, og her er der ingen undtagelser når det kommer til generatorernes støjniveau. Vi har sikret os, at vores udstyr er så støjfrit og vibrationsfrit, som det teknisk er muligt. Vi kalder denne egenskab for ”Super Silent”, og vi holder hvad vi lover. Du vil blive overrasket over, hvor lidt støj der genereres, selv fra vores største generatorer!

Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med håndværk- og industri- samt festival- og eventbranchen. Indenfor begge brancher ved vi, at det er en stor fordel, at generatoren er så lydløs som muligt. Dette skyldes delvist at området omkring generatoren ofte er en arbejdsplads, og at personalet derfor skal opleve mindst mulig gene når de udfører deres arbejde. Men det skyldes også øvrige omgivelser. Eksempelvis naboer til bygge- eller industriprojekter, som skal kunne acceptere lydforholdene over mange timer dagligt. Til koncerter, hvor generatorer leverer strømmen til lyd, lys og scene, er det selvsagt også en fordel, at generatoren ikke tager fokus fra scenens effekter. Derfor leverer vi den bedste kvalitet af lydsvage generatorer til vores kunder!

Det skal du vide om Godik Power

Vi leverer ikke blot det bedste udstyr, vi tilbyder også et bredt udvalg af generatorer – fra 20 kVA og opefter! Generatorerne har alle mulighed for synkronisering, både internt og eksternt. Du har også mulighed for at fjernovervåge dine generatorer for overblik over belastninger.


Se hele vores generatorpark fra 3 kVA til 2 x 550 kVA twin generatorer.

Vores kompetencer er din sikkerhed

Vores kompetencer og erfaring, igennem vores mange år i branchen, sikrer dig som kunde. Når du vælger en generator fra os, så får du et dedikeret team i ryggen, som gerne vil sikre dig den mest optimale løsning. Vi kan løse alle typer af opgaver, men vi leverer altid kundespecifikke løsninger, så du som kunde får den mest rentable løsning og den bedste oplevelse med vores udstyr.

En af vores vigtigste services er, at vi tilbyder løsningsforslag on-site (U/B) helt uforpligtende. Dertil fragter vi alt udstyr med egne vogne og eget personale, så vi kan tilbyde størst mulig fleksibilitet i forhold til levering. Vores serviceteam står til rådighed for dig og yder rådgivning hele døgnet rundt, alle årets dage!

Gør dig et støjfrit bekendtskab

Har du lyst til at opleve en af vores 250 kVA Super Silent generatorer i aktion? I denne VIDEO kan du se vores 250 kVA Super Silent generator spille op til Løkken Koncert.

Få et overblik over alle vores generatorer.


Besøg også vores Youtube Kanal og se hvor støjsvage vores generatorer er.