Salgsvogne til mad og drikke, pop-up og event

Her finder du din næste salgsvogn – til fest, event eller midlertidig salgsbod

Skal du sælge is og kaffe på stranden, åbne en streetfood bod eller sælge noget helt tredje? Vi har et stort udvalg af salgsvogne til mange forskellige formål. Med en salgsvogn fra Godik kan du fokusere på dine kunder og dit salg. Vi leverer salgsvognen til dig, hvis du ønsker dette – du må også hente den selv.

Nedenfor finder du nogle af vores mest populære salgsvogne til salg og udskænkning på eksempelvis stranden, til en event eller fest. Du kan også få overblik over salgsvognene her.

Skybar

Skal du åbne en bar og vil du gerne have lidt blikfang? Så er vores Skybar måske lige noget for dig. Skybaren er indrettet med lokale for udskænkning med bl.a. Flaskekøler for ca. 800 enheder, 4 hylder i bag, barhylde i front, LED lysskilte, 14 stikkontakter, bardisk, 2 isskuffer, 2 pengeskuffer og 2×3 1/9 kantiner i bordpladen. Skybaren har desuden tagterrasse med parasoller og plads til op til 30 personer.

Find vores populære Skybar her

   

VIDEO – Så nemt opsættes Skybaren

Salgsvogn for is, pølser, drikkevarer

Den idelle salgsvogn til salg af pølser, is, drikkevarer eller lignende. Indrettet med alt der er behov for, for at kunne sælge pølser, drikkevarer, is, med videre. Herunder: pølseunit med stegeplader og brødrister, fryser for gammeldags is og fryser for ispinde, håndvask, flaskekøler. Se den HER.

Kaffebar

Vores populære salgsvogn for salg af kaffe og andre kolde og varme drikkevarer, kage, brød eller andet.

Lej en kaffevogn

Salgscontainer

Vores salgscontainer er den helt klassiske form for salgsbod du kender fra markeder, tombolaer og lignende. Her får du en salgsluge og en disk med hylde over arbejdsbord samt 3 hylder på bagvæggen. Der er desuden lysarmaturer og 2 el-stik i salgscontaineren. Med andre ord – alt det basale du har brug for, for at åbne en salgsbod.

Skyliner som salgsbod

Vores Skyliner er en eksklusiv form for salgsvogn, som giver dig gode muligheder for opbevaring, lagerplads samt eksponering. Der er også mulighed for at sælge fra lugen på nederste etage og have kontor på øverste etage. Skylineren kan nemlig udvides til at have en underetage og en overetage.

Denne salgsvogn er meget rummelig og indeholder bl.a. 8 stole og (cirka) 8 meter arbejdsbord på nederste etage. Salgsvognen har desuden skydevinduer på nederste etage, billetluger med rullegardin, tekøkken med køleskab, overskab, knage, lysdæmper på lys, hylder over vinduer og indvendig trappe.

På overetagen finder du 9 stole og (cirka) 10 m. arbejdsbord, lysdæmper på lys, skydevinduer med rullegardin samt 12 m. ståbord.

Som du nok fornemmer er mulighederne mange. Men én ting er sikkert – det er nemt at blive set med en Skyliner som salgsvogn.

Billetvogne

Har du brug for et decideret billetkontor eller en informationsvogn – så har vi vogne specielt til dette formål.

Vognene fås i forskellig størrelse og med forskellig indretning. Billetvognene fås med 1-6 billetluger, se vores store udvalg her:

Informations- og billetvogne

 


Besøg også vores Youtube Kanal for at se vores store produktudvalg. Her finder du også opsætningsvideoer, af de forskellige vogne.