Radioudlejning markedets bedste radioudstyr

Godik Radioudlejning stort udvalg af markedets bedste digitale og analoge tovejs radioer til udlejning

Hos Godik radioudlejning har vi et stort udvalg af markedets bedste digitale og analoge tovejs radioer også kaldet Walkie Talkies, samt udstyr hertil. Vi skræddersyer gerne et setup til dig med det antal repeatere der sikre netop din radio har den rækkevidde og kapacitet du ønsker.

Alle vores radioer benytter UHF frekvenser som gennemtrænger forhindringer som beton, jern og træer og egner sig særdeles godt til brug indendørs eller på store fest pladser.

Vores radioer kan lejes fra kun 42,- pr. dag

De analoge radioer

De analoge radioer er simple men effektive, når det gælder hurtigt setup og brug af radiokommunikation. Vores Motorola GP640 Bærbar håndradio har 16 kanaler og er en yderst robust og pålidelig radio med en effekt på 4W som giver en rækkevidde fra 2 til 5 km. Skal du bruge yderlige rækkevidde kan du leje en mobilstation/mobilradio som har en effekt på 25w og giver en rækkevidde på 8 til 10 km. se vores GM1280 Her

Radioerne kommer med et væld af radiogrej og udstyr som kan lejes, bland andet håndmike(monofon), headset, voicereducer kraftigheadset, øresnegle, cleartube, megafon og radio call point.

Rækkevidden af en analog radio kan også udvides ved hjælp af repeatere (forstærkere). Du kan maksimalt bruge en repeater pr. kanal i et analogt netværk. Dette vil typisk forstærke signalet med 25W som giver en rækkevidde på 8 til 10 km. eller mere, alt efter placering af antenne

Vi sælger også ud af vores analoge radioer kontakt os for en pris.

De Digitale radioer

Vores digitale radioer er fleksible, sikre og robuste. De leverer markeds bedste lydkvalitet og kommer alle med muligheden for GPS, så man kan holde øje med hvor ens folk befinder sig på pladsen. Vores DP3661 og DP4801 kommer desuden med farvedisplay så man altid kan se hvilken kanal man befinder sig på samt bluetooth så man har mulighed for at sætte et trådløst headset hertil. vores digitale radioer sender med 4W og har en rækkevidde fra 6 til 8 km.

Radioerne fås igen med et væld af udstyr som kan lejes, bland andet håndmike med kraveclips, kraftigheadset peltor eller lign. og øresnegle med tasteknap.

Det er muligt at leje en digital mobilstation/mobilradio hvis du har brug for mere rækkevidde, med vores DM4601 får du uovertruffen tale- og datakommunikation med integreret Bluetooth og GPS. Mobilstation levere intelligent lyd og kan tilpasses voice meddelelse funktion. Der medfølger magnet antenne og håndmike og der er mulighed for bøjle headset og bordmikrofon, rækkevidden er også god den kommer op på 10 til 15 km. med 25W alt efter placering af antenne.

Hvis du lejer over 100 stk. digitale radioer forslår vi du får sat en repeater (forstærker) på, dette kan gøres med et løs rack der placeres indenfor og en antenne udenfor, ellers har du mulighed for at leje vores fuldt udstyret Radio vogn.

Radio vognen er udstyret med aircondition, hylder, rackskab med UPS – Strømbackup, radio repeater for op til 125 stk. digital radioer med mulighed for GPS tracking og pc med 24″ skærm. Vognen har desuden en 9 meter antenne/lys mast som kan skydes ud og benyttes til Antenne- og masteudstyr. Er kapaciteten ikke nok kan der sættes to vogne op som sammenkobles til i alt 16 samtidige samtale kanaler.

Alle vores digitale radioer er udstyret med GPS som kan aktiveres og følges aktivt på en skærm med grafisk overlay af din plads. Så kan du altid have styr på det vigtige personale på pladsen så de mere lokalt kan tilkaldes og hjælpe i nærheden af der hvor de befinder sig.

Se alt vores radio udstyr her og kontakt os gerne for et skræddersyet setup.

Vi har også Bodycams til vagter, sikkerhedsfolk og dørmænd se dem HER