Powerdag 2023


POWERDAG PÅ BAGKANT

En kold morgen i februar havde vi inviteret til POWERDAG i Godiks afdeling i Ejby på Fyn. Frank og teamet i Godik Power havde rullet hele kataloget ud, så der var god mulighed for at se Godiks el-materiel i brug.

Et stort tak til alle, der havde valgt at bruge deres lørdag sammen med os.

Vi ser frem til et styrket samarbejde i sæsonen 💪


DOKUMENTER FRA POWER

Frank har lavet efterspurgte vejledninger til korrekt indstilling af RCD relæ på generatorer og en oversigt med regler for opsætning af midlertidige installationer.

Her som PDF – lige til at hente ned og gemme til senere.

740 Regler vedr. Opsætning af midlertidige installationer

RCD Beskrivelse og indstilling


FORBEREDELSER TIL POWERDAG

Pladsen i Ejby er på den anden ende i disse dage. Godik Power bygger et stort område til inspiration – vi glæder os til at ser jer!


Godik Power inviterer til Powerdag 2023. Et el-fagligt arrangement, hvor vi tager jer med på rundvisning i Godik Power. På baggrund af de hyppigste spørgsmål fra jer og har vi sammensat et program, hvor vi gennem demonstrationer vil give indblik i hvor og hvordan el-materiel fra Godik kan bruges, særligt med fokus på større events og arrangementer.

På dagen vil både Godik Power personalet og salgsafdelingen være repræsenteret, vi håber at I har mulighed for at kigge forbi til en spændende og hyggelig dag.


PROGRAM POWERDAG

(Vi tager forbehold for løbende ændringer i programmet)

Pladsen åbner 9.30

09:30 – 11:00 Kaffebaren er åben – her serveres kaffe & hjemmebag

10:00 – Velkomst v/Jakob Udesen, Direktør

10.15 – Orienterings om Godiks idéer for fremtiden vedr.  Generator overvågning – diesel opgørelse mm. v/IT Chef Thomas Jepsen og Frank Møller, Afd. Leder Godik Power

10:45 – Demonstration af Peak shaving med Batteripakke

11:15 – Demonstration af vores nuværende set-up – 4 generatorer synkronisering, indstilling af RCD mm. lovgivning og ansvar på pladserne.

12:00 – Frokost

12:45 – Om Godik pladserne v/ Driftschef Jan Nørgaard Jensen

13:00 – Tak for i dag. – Vi har ikke nogen bagkant, men det officielle arrangement slutter.


I vil få rig mulighed for selv at se nærmere på produkterne og afprøve vores nyheder, vi vil blandt andet opstille vores vogne, samt generatorer, el grej og lystårne.

Vi ser frem til en spændende dag – Vel mødt!


LUKKET FOR TILMELDING – VI SES IGEN I 2024


POWERDAG afholdes på Godik Syd – Lørdag den 4/2 2023 kl. 10.00-13.00