Transportchef til Godiks Transportcenter

Godik ApS er et familiejet firma etableret i 1993 i Brovst – og har i dag udover Brovst lokationer i Ejby, Hedehusene samt Mjöhult i Sverige. Vi er i dag den førende inden for udlejning af materiel til events samt storleverandør til byggeri og industri.

Godik planlægger og transporterer selv alt materiel – lige fra letvogne, generatorer og kabler til vores kunder. Det foregår over hele året, men med højeste aktivitet i festivalsæsonen om sommeren. Vores kunder er lige fra private til Danmarks største festivaler over NATO-øvelser til når Ukraines præsident kommer på uanmeldt besøg. Vi løser problemer på alle tider af døgnet for alle kunder. Hos Godik er samarbejde et nøgleord – uanset om det handler om vores kunderelationer eller vores medarbejdere, er det afgørende, at vi altid forsøger at hjælpe hinanden.

Vil du spille på vinderholdet og være med til at udvikle fremtidens transport? Tøv ikke med at indsende din ansøgning!

Vi søger nu en dreven transportchef til styre vores kommende transportcenter, der får som opgave at koordinere al transport i Godik. Du får en central rolle i opbygning og driften af transportcenteret og dermed en vigtig rolle i den fremtidige udvikling af virksomheden. Lige nu står vi også midt i en spændende omstilling til nyt ERP og planlægningssystem for transport og du vil i den sammenhæng få rig mulighed for at sætte din egen retning for, hvordan transporten fremover håndteres i Godik.

Du får direkte personaleansvar for virksomhedens disponenter, og derigennem det formelle ansvar for i alt ca. 65 chauffører på 4 sites. Du rapporterer til driftschefen.

Du vil i tæt samarbejde med driftschefen, de pladsansvarlige og disponenterne arbejde for at vedligeholde og udvikle transportcenteret i Ejby og i resten af Godik. Som transportchef deltager du strategisk i budget-, projekterings- og forecastarbejde og du har det operationelle personaleansvar samt ledelsen og udviklingen af vores transport-medarbejdere i tæt samarbejde med disponenterne. Som en central brik i driften af Godik har vi brug for, at du både mestrer dag-til-dag-opgaverne og den langsigtede strategi – og at du kan binde de to sammen.

Dine hovedopgaver er:

 • Opbygning og drift af transportcenteret
 • Sikre planlægning, udførelse og opfølgning på den daglige transport
 • Ansvar for resultater og kvalitet i henhold til transportcentrets KPI’er, som du selv er med til at definere.
 • Personaleansvar for underordnede disponenter og chauffører.

Din profil:
Rollen som Transportchef er ny i Godik og du er med til at definere den. For at trives tror vi på, at du er en holdspiller, der er selvsikker og solid i dit lederskab. Du skaber en naturlig ro og respekt omkring dig og har evnen til at skabe resultater ved at sprede positiv energi og inspiration. Derudover skal du være målrettet, forretningsorienteret og vant til at arbejde med KPI’er vedrørende produktivitet, effektivitet og kvalitet.

Vi ser helst at du har:

 • Flere års erfaring med ledelse af mellemledere og medarbejdere.
 • 5-10 års erfaring fra en lignende funktion
 • Dokumenterede resultater med at drive forandringer i en transportfunktion
 • God erfaring med opbygning af en transport-planlægningsafdeling
 • En transport- eller merkantil uddannelse mindst på bachelorniveau.
 • En veludviklet kommerciel sans
 • Erfaring med implementering af ny IT-understøttelse

Dine personlige egenskaber er mindst lige så vigtige som dine tidligere erfaringer. Vi ser, at du har en interesse i at arbejde med mennesker og finde muligheder for forbedring. Du er proaktiv, har evnen til at prioritere og er komfortabel med at træffe beslutninger. Din ledelsesstil er inkluderende og samarbejdsorienteret, og du sikrer et højt performanceniveau ved synlighed og tydelighed den langsigtede retning også i de dagligdags beslutninger. Din drivkraft er at skabe resultater og virke i spændet mellem den daglige drift og den taktiske udvikling og planlægning af transportaktiviteter.

Du behersker dansk og engelsk i tale og skrift og er en erfaren IT- og systembruger. Du har også en god analytisk evne med kapacitet til at håndtere hurtige turnarounds i både tanke og handling, når virksomheden kræver det. Vi arbejder i Truckplanner og Business Central hvor Truckplanner er det primære planlægningsværktøj.

Din succes afhænger – udover din egen personlige indsats – af din evne til at skabe værdifulde relationer med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du bliver transportcentrets repræsentant i resten af forretningen og derfor forventes det, at du kommer rundt på Godiks forskellige lokationer og medvirker til at dine idéer bliver implementeret ud i alle organisationens hjørner.

Du har succes når du:

 • Coacher og sætter retning for dine medarbejdere
 • Kan være en sparringspartner for salgsafdelingen og pladslederne
 • Er en inspirerende og drivende del af det taktiske lederteam.
 • Holder overblikket og helikopterperspektivet i driften.

Vi tilbyder:
Hos Godik får du en unik mulighed for at spille en central rolle i afviklingen af en lang række af Nordens største kulturarrangementer. Din indsats vil sætte direkte aftryk i gode koncert- og sportsoplevelser for hundredtusindvis af mennesker. Du vil opleve at få friheden og støtten fra direktionen til at lykkes. For din rolle er en prioriteret del af en ambitiøs vækst-strategi, hvor opgaven vil vokse sammen med vores succeser og din plads i strategien er klar: du sætter retningen for transporten.

Stillingen er en chefstilling med løn efter aftale og kvalifikationer.

Godik Pylon i solopgang. Med job-grafik over.

Ansøg stillingen som Transportchef hos Godik

Har du spørgsmål til jobbet som Transportchef hos Godik er du velkommen til at kontakte Driftchef Jan Nørgaard Jensen på telefon 2479 2521.

Matcher du ovenstående hører vi meget gerne fra dig med en målrettet ansøgning med CV pr. mail til job@godik.dk – Ansøgningen mærkes “Transportchef”. 

Ansøgningsfrist

Ansøgning modtages senest d. 30/09/2023.

Vi læser løbende ansøgninger og ansætter når det rigtige match er der, så send hellere din ansøgning for tidligt end for sent!