Festudlejning – Lej udstyr til sommerfest og havefest

Godik er Danmarks største leverandør af udlejningstoiletter, og vi har mange års erfaring inden for festudlejning af materiel til både erhverv og private arrangementer. Hvis du har været til nogle af Danmarks største festivaler, så kan det være at du allerede har stiftet bekendtskab med vores vacuum toiletvogne.

Vores fest materiel er i højeste kvalitet, og vi sørger altid for at kontrollere at det hele fungerer før det forlader pladsen og køre afsted til den næste store fest i det danske land.

Udlejning til fest og andre private arrangementer

Sommeren er en vidunderligt tid, solen står højt på himlen, fuglene synger, og blomsternes sødme spreder sig i luften med sommerens aroma. Det er dén perfekte årstid til at samles med familien og vennerne til en sommerfest i haven.

Men store sommerfester, fødselsdagsfester, studenterfester, og andre højdepunkter som barnedåb, konfirmation, og bryllup, skaber ofte en kø foran toiletterne, hvilket gør at man ofte bytter haven og de hjemmevante omgivelser ud med forsamlingshuse, men dette er slet ikke nødvendigt.

Hos Godik kan du leje alt det praktiske udstyr som du måtte få brug for til at holde en god sommerfest i haven for dig og dine gæster.

Festudlejning – Lej en toiletvogn til festen

Vores vacuum toiletvogne er både bæredygtige og blandt de mest populære valg når der skal afholdes private arrangementer. Vi har flere forskellige slags modeller til rådighed, og vi har helt sikkert en toiletvogn som passer lige præcis til dén fest som du skal holde.

Du kan vælge mellem vores små vacuum toiletvogne der har mellem 2 og 4 toiletter, og som kan transporteres med en almindelig personbil. Hvis du skal afholde meget store fester, så har vi også toiletvogne med 12 til 16 toiletter, disse skal dog transporteres med en lastbil.

Vi kan sagtens levere vores materiel hjem til dig, men du har også altid muligheden for at spare transporten og selv afhente det fra én af vores 3 afdelinger fordelt i landet; Brovst i Nordjylland, Ejby på Fyn, og i Hedehusene på Sjælland. Hvis du har spørgsmål om hvordan og hvorledes det hele foregår så ring til vores salgsafdeling på +45 70 20 18 16, også tager vi gerne en snak.

Få ekstra fryse- og køle plads til mad og drikkevarer

Mad og drikkevarer hører til enhver god fest og det skal som oftest køles ned. Det er dog de færreste private der har plads i fryseren eller køleskabet, derfor har du hos Godik muligheden for at leje fryse- og køletrailere til netop dette formål.

Vi kan også levere isterninger i større mængder så dine gæster altid har kolde drinks i hånden. Isterningerne leveres i termotønder for maksimal holdbarhed.

Beboelsesvogne til overnattende gæster

Hvis du har brug for ekstra plads til dine overnattende gæster, så kan du leje en af vores hotel- og beboelsesvogne med plads fra 2 til 6 personer. Vognen er indrettet med sovepladser, siddepladser, toilet og bad, og skulle de har brug for lidt natmad, så er der også et køkken i vognen. Beboelsesvogne er ofte en billigere løsning end hoteller, og så er det jo muligt at takke af for en god fest over morgenmaden næste dag hjemme hos dig selv.