Materiel til private og havefester

Godik udlejer selvfølgelige også materiel ud til private, så skal du bygge om eller afholde jubilæum, fødselsdagfest, bryllup, barnedåb, konfirmation, gadefest, studenterfest eller et andet arrangement hjemme, levere vi vores materiel hjem til dig, ellers har du altid mulighed for at spare transporten og afhente selv fra en af vores 3 afdelinger fordelt i hele landet, Brovst Nord og Midtjylland, Ejby Fyn og Sønderjylland og Hedehusene Sjælland.

Ingen fest uden kolde drikkevare og toiletter

Toilet til havefesten er vigtigt og vi har en del forskællige løsninger at vælge mellem alt fra vores vand besparende vacuum toiletter med indbygget tank, til den mere budgetvenlige løsning vores grønne festival kabiner på trailer som heller ikke kræver tilslutning. Uanset budget og antal gæster, finder vi en god toilet-løsning til dig.

Mad og drikkevare høre til en hver god fest og det skal som oftes køles ned, det er dog de færeste private der har plads i fryseren eller køleskabet, derfor har du hos Godik mulighed for at leje køle og fryse trailere til netop dette formål, vi er også leverings dygtigte i større mængder isterninger til dine gæsters drinks, isen leveres i termotønder for maksimal holdbarhed.

Har du brug for ekstra plads til overnattende gæster kan du se nærmere på vores hotel og beboelsesvogne.

Skal du bygge om kan vi levere genhusning eller midlertidligt badeværelse eller køkken.

Når du skal bygge om, eller renovere dit køkken, badeværelse, eller større projekter så kan leje af en beboelsesvogn, badevogn eller en køkkenvogn være en god løsning imens ombygningen står på. Ofte tager ombygningsprojekter længere tid end beregnet, og derfor kan pengene være godt givet ud når du lejer hos Godik.