Materiel til Byggepladsen

Stort udvalg af materiel til byggepladsen

Hos Godik er vi stærke i at levere et stort udvalg af materiel til byggepladsen – altid med hurtig levering og til yderst fornuftige priser. Vi har et stort lager og afdelinger på både Sjælland, i Jylland og på Fyn.

Vores Hegn kan lejes fra kun 2,50 pr. meter

Hegn i stærk kvalitet til billige penge

Vi er stærke i at levere hegn til afspærring, byggepladsen, industri og meget mere. Vi har et stort lager af byggepladshegn tilgængeligt fra vores 3 afdelinger: Jylland (Brovst), Sjælland (Hedehusene) og Fyn (Ejby). Hermed er du altid sikret at modtage dit hegn hurtigt, når behovet opstår.

Find vores forskellige hegnstyper her

Modsat mange andre typer hegn, som vi ellers ser på udlejningsmarkedet, er vores hegn af god, solid kvalitet, som gør at det holder til at blive flyttet mange gange og læsset af og på biler. Vi får stor ros for kvaliteten af vores hegn – det kan sættes i klodserne uden problemer, selv efter det har været brugt mange mange gange. På trods af den høje kvalitet holder vi stadig en god pris på leje af hegn. Det kan vi fordi at vores hegn ikke skal kasseres efter endt udlejningsperiode, som det oftest er tilfældet med de dårligere typer af hegn.

Skurvogne, pionervogne,  mandskabsvogne eller beboelsesvogne

Har du brug for en skurvogn eller en beboelsesvogn til byggepladsen, som du og dine kollegaer kan holde frokostpause i? Den klarer vi! Har du brug for en beboelsesvogn med soverum i, så løser vi også dette – vi har nemlig et stort lager af forskellige vogntyper til håndværkere, så vi altid er sikker på at kunne imødekomme den rette løsning til jeres behov.

Vores skurvogne / beboelsesvogne eller kontorvogne findes i forskellige udgaver og er egnet til mellem 4-16 personer. Godiks skurvogne / mandskabsvogne er indrettet med spiseplads, omklædning, toilet og bad! Skurvognen giver håndværkeren et komfortabelt sted at holde frokostpause med køleskab, samt mulighed for omklædning og bad efter endt arbejdsdag. Vores kontorvogne har plads til frokostpausen med køleskab og nogle modeller har sågar toilet. Vi har også miljøvogne hvis dit arbejde kræver lidt eksra sikkerhed og faciliteter se den her.

Godik er også leveringdygtige i Kontormoduler/Mandskabsmoduler/Byggepladsmoduler se dem HER

Få leveret direkte på byggepladsen eller hent selv

Få din skurvogn leveret direkte til byggepladsen. Vores 3 afdelinger sikrer dig hurtig levering, samt hurtig afhentning når du ikke længere har brug for skurvognen eller beboelsesvognen. Du kan også spare transporten og hente skurvognen selv hos en af vores afdelinger.

Godik Security – plug & play overvågningsløsninger

Overvågning som er særdeles velegnet til midlertidig pladssikring i fjerntliggende områder uden adgang til strøm- og datatilslutning.

Vores overvågnings løsninger er især velegnet til:

  • –  Grusgrave, affaldssorteringspladser, mv. hvor der ønskes hurtig indgriben, hvis uvedkommende har fået adgang
  • –  Byggepladser, som oftere og oftere er udsat for tyveri
  • –  Store som små events hvor sikkerheden skal være i top
  • –  Fyrværkerisalg, mv. med stor lagerværdi
  • –  Store som små events hvor sikkerheden skal være i top
  • –  Andre private eller offentlige pladser som står uden opsyn i nogle af døgnets timer

Overvågningstårn, den store løsning med termisk overvågning og brandvarsling i alle retninger

Overvågningstårnet har 4 avancerede termiske udendørs kameraer, som overvåger og sikrer din plads i døgndrift med skarpe billeder. Dertil har tårnet 4 LED projektører der giver 217.600 lumen i lyseffekt og kan oplyse 5500 m2.

Når du lejer et overvågningstårn hos Godik, kan du også tilvælge brandvarsling på tårnet. De 4 termiske kameraer, kan kontinuerligt måle temperaturen på din plads i det angivne område. Når den målte temperatur overstiger grænseværdien, sendes der hurtigt signal ud til en selvvalgt vagt eller alarmcentral og samtidig varsles der om brand over anlægget, således at pladsen kan evakueres sikkert og hurtigt. Anlægget er fuldt automatiseret på forhånd.

Den lille løsning, enkelt kamera med alarm lyd og blinklys

Har du brug for en mindre overvågnings løsning er vi også leveringsdygtige. Plug and play overvågningssystem med 1 mobilt overvågningskamera til montering inde og ude, nem og sikker løsning som kun kræver strøm. Kameraet er robust og nemt at opsætte med skruer eller strips på facade, væg eller pæl. Du får adgang til en app hvor opsætning af alarmer og lyd og lys kan styres fra.

Se vores overvågningsprodukter HER

Støjsvage generatorer samt el-tavler til byggepladsen

Vi tilbyder også et bredt udvalg af generatorer – fra 20 kVA og opefter! Generatorerne har alle mulighed for synkronisering, både internt og eksternt. Du har også mulighed for at fjernovervåge dine generatorer for overblik over belastninger.

Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med håndværk- og industribranchen. Indenfor begge brancher ved vi, at det er en stor fordel, at generatoren er så lydløs som muligt. Dette skyldes delvist at området omkring generatoren ofte er en arbejdsplads, og at personalet derfor skal opleve mindst mulig gene når de udfører deres arbejde. Men det skyldes også øvrige omgivelser. Eksempelvis naboer til bygge- eller industriprojekter, som skal kunne acceptere lydforholdene over mange timer dagligt.

Se hele vores generatorpark fra 3 kVA til 2 x 550 kVA twin generatorer HER

Når du vælger en generator fra os, så får du et dedikeret team i ryggen, som gerne vil sikre dig den mest optimale løsning. Vi kan løse alle typer af opgaver, men vi leverer altid kundespecifikke løsninger, så du som kunde får den mest rentable løsning og den bedste oplevelse med vores udstyr.

Vi har desuden også et bredt udvalg af Byggeplads- og industritavler se dem her


Besøg også vores Youtube Kanal for at se vores store produktudvalg. Her finder du også opsætningsvideoer, af de forskellige vogne.