Lystårn-med-overvågning-og-brandvarsling

Lystårne til byggepladser, koncerter og industri

Hos GODIK kan du leje lystårne til oplysning af byggepladser, erhvervsområder, koncertområder mv. Vi har lystårne med 6,5 meters masthøjde og med 9 meters masthøjde. Samtidig kan du vælge imellem lystårne med eller uden generatorer. Dette sikrer fleksibilitet, hvis du ikke skulle have mulighed for at sætte lystårnene til strøm.

6,5 meters lystårn

Vores mindste lystårn fås med en masthøjde på 6,5 meter. Lystårnet har 4 maste sektioner med 6 LED lamper som tilsammen lyser med 244.800 lumen. Med det kraftige lys og mastens 360 graders belysning, kan lystårnet lyse selv store pladser op.

GODIKs lystårn på 6,5 meter kan let transporteres med gaffellommer og hjul, og skal udelukkende tilsluttes strøm med et CEE han stik med 1x16A 230v før det er klar til brug.

Da lystårnet kan klappes sammen, kan det faktisk flyttes af kun 1 mand.

Lystårnet har samtidig justerbare lyshoveder hvilket giver jer muligheden for at indstille lyset så det passer præcis til jeres opgave.

Lystårnet har et sikkerhedsgodkendt design med strømafbryder, sikkerhedslåse og bremser. Dermed kan du roligt efterlade tårnet natten over.

9 meters lystårne – med og uden generator

Vores store lystårne måler hele 9 meter i masthøjde og har 4 justerbare 320W LED lamper med i alt 217.600 lumen, hvilket betyder at lysmasterne kan lyse hele 5500 m² op. Samtidig er vores 9 meters lystårne klargjort til montering af farvefilm således de kan lyse i rød, gul, grøn eller blå og derved skabe blikfang på festival eller i fyrværkeri salget.

Lystårnene kan samtidig indstilles til at lyse på specifikke tidspunkter, hvilket gør det brugbare hele året rundt, da de dermed kan lyse den tid der er brug for det. Det er også muligt at sætte skumringssensor til, hvilket betyder at lystårnene tænder når der bliver mørkt.

Derudover er lystårnene forberedt til montering af eksempelvis kamera eller radio antenne, hvorfor de også vil kunne benyttes som overvågningstårne. Du kan se vores lystårne med 4 termiske kameraer her.

Vores 9 meters lystårne fås enten med eller uden generator. Lystårnene med generator kører ikke på strøm, men i stedet en dieselgenerator. Denne løsning er oplagt hvis ikke I har mulighed for at trække strøm helt hen til lystårnet. Dermed giver denne mulighed mere fleksibilitet for jer, det er desuden også muligt at tilslutte ekstra 230v enheder til generatoren.

Med en fuld dielseltank kan lystårnet lyse i cirka 140 timer.

Lystårnene uden generator skal tilkobles strøm via et CEE han stik med 1x16A 230V. Du kan se lystårnene uden generator her.

Se vores video omkring 9 meters lystårne her.

Har du brug for hjælp til at finde den bedste løsning til din opgave?

Kontakt vores salgsafdeling som er eksperter i udlejning til både private og erhverv.


Besøg også vores Youtube Kanal for at se vores store produktudvalg.