luksus-godik

3 produkter som giver dig lidt mere luksus

VIP vacuum Toiletter, Kaffevognen og Servicemodulet

Vil du gerne give dine gæster og dine medarbejdere lidt mere luksus til din festival eller dit event? Det kan også være, at du er på udkig efter lidt ekstra forkælelse til et firmaarrangement eller lignende. Så læs med – nedenfor har vi lavet et lille skriv om 3 af vores produkter, som er designet til at give dine medarbejdere og dine gæster en ekstra god behandling.

Fokus på den gode oplevelse

Når man som gæst køber en billet til en festival eller event, så er det en oplevelse købes. Selve oplevelsen er produktet og det sætter nogle forventninger. Som leverandør har vi derfor også et ansvar for at levere produkter som passer til vores kunders behov, og derfor har vi forsøgt at tænke oplevelsen ind i vores produkters funktioner, udtryk og brandingsmuligheder. Der er mange veje til at skabe en god oplevelse – vi forsøger at gøre vores let tilgængelige ift. opsætning og pris.

VIP Vacuum Toiletter

I vores VIP Vacuum toiletvogne har vi skruet lidt op for charmen. VIP vognen er adskilt i en dame- og en herreafdeling med 3 toiletter i hver. VIP Vacuum vognen har bl.a. automatiske skydedøre, radiator, håndtørrer og højtalere for musik. Se også denne VIDEO om VIP vognen.

Kaffevognen

Kaffevognen giver dig alt du behøver for at servere varme drikke og kage til dine gæster. Kaffemaskinen serverer Espresso, Cappuccino, Kaffe, Latte Macchiato og mælk. Vognen har desuden køleskab til kolde drikkevarer og 2 kage montre. Kaffevognen fås med forskellig branding – Vælg imellem BKI eller Merrild.


Lej en kaffevogn

Servicemodulet

Servicemodulet er tiltænkt dine medarbejdere. I får automater med kolde og varme drikke som giver kaffe, kakao, te, bouillon, saft og koldt vand. Servicemodulet indeholder desuden forskelligt tilbehør såsom kopholdere, rørepinde, kantiner for sukker, te. Blandt modulets øvrige funktioner finder du køleskab, håndvask, sæbe- og papirdispensere samt affaldsstativer. Fra bagsiden af modulet er der større lagerhylder og tilkobling af modulet. Modulet er med LED lys, vandpumpe og gaffellommer, som gør modulet let at opsætte!


Lej servicemodul

Det er ok at tage en smutvej

Man behøver ikke opfinde den dybe tallerken for at skabe en god oplevelse. Med disse 3 produkter har vi gjort forarbejdet for dig. Vi har designet en række produkter, med udgangspunkt i specifikke behov, som vi har oplevet ude til arrangementerne. Lidt ekstra luksus til dit arrangement, behøver derfor ikke være ensbetydende med besværlige og dyre løsninger. Vi har forsøgt at skabe nogle let tilgængelige og funktionelle løsninger, som bidrager til den gode oplevelse!


Besøg også vores Youtube Kanal og gå på opdagelse i vores mange produkter.