varmekanon-leje

Lej varmekanoner og varmeblæsere hos Godik

Komplette varmesystemer med hurtig levering

En varmeblæser eller varmekanon kan være en god løsning til hurtig opvarmning i de kolde dage i vinterperioden. Vi udlejer varmeblæsere og varmekanoner fra 9-185 kW samt komplette varmesystemer til store telte og lignende.

Klimaet i Danmark kan være udfordrende – om man er håndværker og skal passe sit arbejde eller om man skal holde en udendørs fest, så kan kulden trænge sig på. Vi hjælper dig med at finde en løsning, som passer til dit behov.

Se vores udvalg her

Flytbare varmeblæsere og varmekanoner

Fordelen ved vores varmekanoner og varmeblæsere er, at de er lette at flytte og transportere. Dette er en stor fordel for håndværkere og for andre, som har behov for at flytte varmekilden fra et rum eller et andet, eller til en anden adresse.

Varmekanon, varmeblæser eller komplet varmesystem?

Uanset om det er et enkelt rum, et telt eller en hal du skal opvarme, så kan være svært at vurdere hvad der er tilstrækkeligt. Dette afhænger både af vejret og af størrelsen på det areal du ønsker at opvarme.

Kender du dit behov? Ellers gør vi!

Vores varmekanoner og varmeblæsere kan bruges til mange forskellige opgaver. Er du i tvivl om hvilket produkt du bør vælge, så vejleder vi dig gerne til at finde den rigtige løsning til formålet.

Levering og opsætning / afhentning og nedtagning

Du bestemmer selv om vi skal levere og afhente din varmekanon/varmeblæser eller om du selv vil stå for transport. Ligeledes kan du selv stå for opsætning og nedtagning – eller du kan slippe for bekymringerne og lade os gøre arbejdet. Det samme gælder for vores komplette varmesystemer.

Se vores udvalg her

Direkte links:


Besøg også vores Youtube Kanal og gå på opdagelse i vores mange produkter.