Lej en beboelsesvogn under ombygning eller nybygning

Har du overvejet at leje en beboelsesvogn imens du bygger?

Måske trænger dit hus til en grundig renovering, men du har ikke rigtigt lyst til at flytte væk i den periode ombygningen står på. Eller det er måske bare upraktisk at flytte. Det kan også være, at du er ved at bygge nyt, men gerne vil være tæt på din byggegrund, så du kan tage mest muligt del i processen.

Der er en løsning.

Parker en beboelsesvogn i din have imens du støver og støjer! Det har mange af vores kunder allerede gjort.

 

Alt der kræves er den rette tilslutning

Så længe du har mulighed for at tilslutte vand, el og afløb på din grund, så har du mulighed for at bo (blive boende) på din grund imens du bygger. Er du i tvivl om tilslutningsmuligheder, så vejleder vores medarbejdere dig gerne til afklaring.

 

 

Nybyg

Ved nybyggeri anbefaler vi som udgangspunkt ikke vores kunder at bo på grunden under hele byggeprocessen. Det gør vi ikke, fordi vi synes, at det er lang tid at bo på få kvadratmeter. Men det kan godt lade sig gøre. Er du fast besluttet på et længere ophold i en beboelsesvogn, kan opholdet dog gøres mere spiseligt ved eksempelvis at leje en ekstra vogn til brug som opholdsrum.

Mange synes, at det er rart at flytte ud på grunden den sidste tid hvor byggeriet står på. På den måde får man en anden nærhed til byggeriet, og har kortere vej til at vurdere og tage beslutninger den sidste tid.

 

Service – gør det selv eller vi gør det for dig

Du bestemmer selv om vi skal levere og afhente beboelsesvognen på din adresse, eller om du selv vil gøre det. Service til selve opsætningen af beboelsesvognen og rengøring efter endt lejeperiode kan du også til- eller fravælge efter behov.

 

Se vores udvalg af beboelsesvogne HER, eller tag et smugkig ind i en beboelsesvogn i denne VIDEO.

Er du i tvivl om hvilken vogn der passer til dit behov, så læs evt. denne GUIDE.


Skriv til os for at få et uforpligtende tilbud!