Beboelsesvogn

Lej en beboelsesvogn under ombygning eller nybygning

Har du overvejet at leje en beboelsesvogn imens du bygger?

Måske trænger dit hus til en grundig renovering, men du har ikke rigtigt lyst til at flytte væk i den periode ombygningen står på. Eller det er måske bare upraktisk at flytte. Det kan også være, at du er ved at bygge nyt, men gerne vil være tæt på din byggegrund, så du kan tage mest muligt del i processen.

Der er en løsning.

Parker en beboelsesvogn i din have imens du støver og støjer! Det har mange af vores kunder allerede gjort.

Alt der kræves er den rette tilslutning

Så længe du har mulighed for at tilslutte vand, el og afløb på din grund, så har du mulighed for at bo (eller blive boende) på din grund imens du bygger. Bo i en af vores skurvogne – vi har et stort udvalg.

Er du i tvivl om tilslutningsmuligheder, så vejleder vores medarbejdere dig gerne til afklaring.

Nybyg – bo på grunden?

Ved nybyggeri anbefaler vi som udgangspunkt ikke vores kunder at bo på grunden under hele byggeprocessen. Det gør vi ikke, fordi vi synes, at det er lang tid at bo på få kvadratmeter. Men det kan sagtens lade sig gøre. Er du fast besluttet på et længere ophold i en beboelsesvogn, kan opholdet dog gøres mere spiseligt ved eksempelvis at leje en ekstra vogn til brug som opholdsrum.

Du kan leje en enkelt beboelsesvogn med både soverum, køkken og badeværelse, men du har også mulighed for at du kan leje separate skurvogne til hvert formål: køkkenvogn, beboelsesvogn, badmobil.

Mange synes, at det er rart at flytte ud på grunden den sidste tid hvor byggeriet står på. På den måde får man en anden nærhed til byggeriet, og har kortere vej til at vurdere og tage beslutninger den sidste tid.

Service – hent selv eller vi leverer for dig

Du bestemmer selv om vi skal levere og afhente skurvognen / beboelsesvognen på din adresse, eller om du selv vil gøre det. Service til selve opsætningen af beboelsesvognen og rengøring efter endt lejeperiode kan du også til- eller fravælge efter behov.

Se vores udvalg af beboelsesvogne, eller tag et smugkig ind i en beboelsesvogn i denne VIDEO.

Er du i tvivl om hvilken skurvogn der passer til dit behov, så læs evt. denne GUIDE.


Besøg også vores Youtube Kanal. Her kan du bl.a. se hvordan en beboelsesvogn opstilles og gå på opdagelse i vores mange produkter.