Lej en badevogn under ombygning

En kærkommen løsning imens i bygger om

Skal du bygge om eller renovere dit badeværelse? Medmindre du er i den heldige situation at have mere end ét badeværelse, så kan det selvsagt være svært at undvære badeværelset imens der ombygges. Dertil trækker renoverings projekter ofte ud, og det kan derfor være en kærkommen løsning at leje en badevogn, som indeholder toilet og bad, imens der bygges. 

Mobile bade- og toiletvogne – Lette at opsætte

En badmobil vogn fra Godik er designet til at være let at opsætte. Når du lejer hos os, så har du nemlig mulighed for at vælge, om du vil have vognen leveret og opsat af Godik, eller om du vil spare pengene og selv klare levering og opsætning. Bade- og toiletvognen skal derfor være let at opsætte, og ligeledes at nedtage efter endt lejeperiode. Hvis du ønsker det, så sørger vi for alt det praktiske når du er færdig med badevognen! Vi henter gerne vognen for dig og rengør den, men også her har du mulighed for at spare penge ved selv at gøre arbejdet. Du har altså mulighed for at til- og fravælge services. Jo mere du selv vil stå for, jo billigere kan prisen for din bade- og toiletvogn gøres.

Alt efter bade- og toiletvognens størrelse, så kan den som oftest hentes af en almindelig personbil med træk. Det er én af fordelene ved Godiks letvægtsvogne.

Badeværelse til hvor mange?

Er i mange om at dele badeværelset om morgenen, så kan det være en fordel at vælge en vogn som indeholder flere badeværelsesrum. Denne vogn indeholder hele 3 badeværelser, så her kan i måske opleve den luksus der er ved at have sit helt eget badeværelse? Kan i nøjes med et enkelt badeværelse, så har denne vogn alt i skal bruge. Begge typer vogne giver jer masser af bordplads samt bænke og knage til opbevaring.

Følg disse links for at tage et smugkig ind i vognene:

Vogn med 1 badeværelse

Vogn med 3 badeværelser


Måske er det også interessant for dig at se en VIDEO af en af vores beboelsesvogne?

Læs mere om vores beboelsesvogne i denne GUIDE.