Køle/frysetrailer- og container til private og erhverv

Lej køle/frysetrailere eller en køle/frysecontainer hos GODIK!

Hos GODIK er vi Danmarks førende udlejer af materiel til både private og erhverv, og vores store sortiment indeholder et stort udvalg af materiel til event, fester og andre arrangementer. Blandt vores mange produkter, har vi vores køle/frysetrailere og køle/frysecontainer, som kan køle og fryse drikkevarer, mad og hvad man ellers skal have på køl, under et stort arrangement, event eller fest.

Minikøletrailer – genialt til privatfester.

I vores sortiment kan du finde vores minikøletrailer med reoler på 2 vægge. I køletraileren vil du let kunne opbevare mad og drikke til 50 personer, hvorfor den er supersmart hvis du holder fest eller andet arrangement i privaten.

Køletraileren bliver leveret med et elkabel, som bare skal plugges i et 230v, 16A stik. Den kan derfor placeres hvor det passer dig.

Køle/frysetrailere eller en køle/frysecontainer!

Har du brug for mere plads end der er i mini køletraileren, eller har du brug for frys, så kan du i stedet leje en køle/frysetrailer – eller en køle/frysecontainer hvis du har brug for rigtig meget plads.

Vores køle/frysetrailere kommer i 2 forskellige udgaver.

Denne køle/frysetrailer har et stort rum, som enten kan fryses eller køles. I traileren er der plads til det der svarer til 6 EUR-paller eller 100 termotønder og i alt 1900 kg. Det er derfor muligt at fryse eller køle store mængder mad og drikke.

Traileren sluttes til et 230v CEE stik og bliver leveret med et 25 meter langt elkabel.

Den anden køle/frysetrailer er en større udgave, hvor der er plads til cirka dobbelt så meget som der er i den første.

Forskellen på denne trailer og de andre, er at denne trailer kan indelses i 2 forskellige rum med en skillevæg, så der er både et fryserum og et kølerum eller kun en af delene. Traileren er derfor meget fleksibel og perfekt til store arrangementer, eller til restauranter og caféer som har brug for ekstra plads.

 

Vores køle/frysecontainer er til dig der har brug for rigtig meget plads. Du har mulighed for at enten køle eller fryse i hele containeren. Samtidig er containeren endnu mere sikker i forhold til at holde temperaturen. Derudover har containeren en større kølemotor, hvorfor du er sikker på at hele containeren altid er den temperatur du vil have.

En køle/frysecontainer er let at komme rundt i, da der er 2,5 meter til loftet. Derudover kommer du let ind i containeren med vogn og palleløfter.

Kontakt os i dag

Har du brug for køle/frysetrailere eller en køle/frysecontainer, men er i tvivl om hvilken du skal vælge?

Så kontakt os i dag, og få rådgivning af vores salgsteam som er eksperter i udlejning af materiel til både private og erhverv.


Besøg også vores Youtube Kanal for at se vores store produktudvalg.