John Deere Gator til events og festivaler

Hos Godik kan du leje en John Deere Gator til kørsel på festivalpladser, til events og koncerter. Med en John Deere Gator fragter du let udstyr, materialer og produkter rundt på pladsen – selv i kuperet og mudret terræn.

Kan køre overalt

John Deere Gator er med det lave tyndgepunkt og ekstra store akselafstand enormt stabil i selv det mest mudrede og kuperede terræn på festival- og eventpladser. Hvad end du skal fragte sodavand og øl eller festivalmateriel rundt på pladsen, sikrer Gator’en at det bliver på ladet. Det der bliver placeret på ladet, vil også være på ladet når du kommer frem.

Samtidig har Gator’en dæk med stor bæreflade, og sammen med det robuste kædedrev og ekstra lift kan den klare en last på op til 400 kg. Derudover har Gator’en anhængertræk, og den store kraft sikrer at den har en stor trækevne.

 

Stærkt lad med stor plads

John Deere Gator har et lad på hele 460 liter med manuelt tip. Ladet er lavet af en stærk stålbund og sider af komposit. Dette giver blandt andet lyddæmpende egenskaber, således Gator’en ikke larmer mere end højst nødvendigt når den kører rundt på pladsen. Derudover sikrer materialerne at ladet ikke ruster og/eller får buler.

Kørsel på offentlig vej giver fleksibilitet

Godiks John Deere Gator er indregistreret og bliver leveret med nummerplader således du må køre i Gator’en på offentlig vej. Dette giver stor fleksibilitet når du skal køre rundt i den til festivaler, events eller koncerter, da du ikke er begrænset til kun at køre inde på pladsen.

Samtidig har Gator’en en stærk benzinmotor med en tank på 20 liter samt en topfart på hele 32 km/t.


Besøg også vores Youtube Kanal for at se vores store produktudvalg.

Besøg vores Facebook og LinkedIn for at følge med i nyhederne fra Godik.