Hegn til byggeplads, industri, afspærring

Skal vi levere hegnet til byggepladsen?

Vi leverer også afspærring til industri, havn og andre udendørs arealer. Vi er eksperter i at hjælpe med materiel til byggebranchen, elbranchen og mange andre håndværker fag. Og så tilbyder hurtig levering i hele landet.

Vores Hegn kan lejes fra kun 2,50 pr. meter

Hegn i stærk kvalitet til billige penge

Vi er stærke i at levere hegn til afspærring, byggepladsen, industri og meget mere. Vi har et stort lager af byggepladshegn tilgængeligt fra vores 3 afdelinger: Jylland (Brovst), Sjælland (Hedehusene) og Fyn (Ejby). Hermed er du altid sikret at modtage dit hegn hurtigt, når behovet opstår.

Find vores forskellige hegnstyper her

Skal du indhegne store projekter, byggeri, asfalt og fortovsarbejde, facaderenovering eller andet? Vores hegn er særligt godt egnet til industri og forskellige typer byggeri og projekter, idet vores hegn er af HØJ kvalitet, som gør at hegnet holder sig godt over tid. Vi leverer til den ønskede adresse eller du kan afhente selv og spare fragten.

Træt af hegn i dårlig kvalitet?

Modsat mange andre typer hegn, som vi ellers ser på udlejningsmarkedet, er vores hegn af god, solid kvalitet, som gør at det holder til at blive flyttet mange gange og læsset af og på biler. Vi får stor ros for kvaliteten af vores hegn – det kan sættes i klodserne uden problemer, selv efter det har været brugt mange mange gange. På trods af den høje kvalitet holder vi stadig en god pris på leje af hegn. Det kan vi fordi at vores hegn ikke skal kasseres efter endt udlejningsperiode, som det oftest er tilfældet med de dårligere typer af hegn.

lavt byggeplads hegn

Cykelhegn – vores lave hegn

Vi udlejer også cykelhegn, hvilket er en model af lavere hegn, som især er velegnet som afspærring til motionsløb, cykelløb eller opdeling af zoner til udendørs arrangementer eller andet. Det bliver også ofte brugt til indgangspartier, for at sikre at kødannelse sker efter hensigt.

Se vores cykelhegn her

Cykelhegnet findes også i en skrå model. Se cykelhegnet i brug i videoen nedenfor, samt hvor let det er at opsætte.

Pssst. Vil du have banner på dit hegn?

Vi hjælper også med banner og dug til dit hegn med tekst, motiv eller logo. Kontakt salg@godik.dk eller ring 70 20 18 16, for nærmere besked om dine muligheder, leveringstid, mv.

Vi har også forskellig typer hegnsdug til påsætning, såfremt i ønsker at afskærme eller brandsikre jeres plads.

Se vores tilbehør til hegn her

Afspærringspæle og klodser

Vi udlejer selvfølgelig også afspærringspæle og afspærrings betonklodser – så kan du nemt samle din ordre èt sted.

 


Besøg også vores Youtube Kanal for at se, hvor hurtigt det kan gå med opsætning af lavt hegn.