Handicap-toilet-og-badevogn

Handicaptoilet – og Badevogn med Lift

Handicaptoilet udviklet i samarbejde med Grøn Koncert

For år tilbage lancerede vi en handicaptoilet- og badevogn med lift – fordi festival og event skal være for alle uanset fysiske udfordringer.

På handicaptoiletter og badeværelser kan det være udfordrende at tilfredsstille personer med vidt forskellige behov, samtidig med at der skal tages højde for lovmæssige regulativer og arbejdsmiljø for eventuelle hjælpere. Derfor har vi allieret os med Grøn Koncert i udviklingen af denne vogn.

Det velkendte 

Handicapvognen giver dig mange af de funktioner, som du allerede kender fra vores andre handicaptoiletter. Handicap bøjler ved toilettet, handicapvenlige armaturer og indretning med udgangspunkt i siddehøjde. Toilettet er et såkaldt Vacuum Toilet, som er et miljøvenligt toilet idet det giver en vandbesparelse på 95% (sammenlignet med almindeligt skyl). Vacuum toiletter holder sig desuden rene og præsentable over en længere periode, da vacuum skyllet spuler toilettet indvendigt.

Det nye i denne vogn

Som noget nyt har vi tilføjet en badefunktion til denne handicapvogn. Vi har forsøgt at skabe en fleksibel og funktionel vogn, som giver handicappede såvel som hjælpere de bedste hygiejniske forudsætninger på farten i et (måske) udfordrende miljø. Derfor finder du i badesektionen en travers lift, som kan hjælpe den handicappede sikkert i bad. Badets bruse armatur er desuden udstyret med en ekstra lang slange. Langs handicapvognens højre side er der placeret et vaskebord (med badebåre). Vaskebordet kan klappes op på væggen, når der ikke er brug for det. Når vaskebordet er klappet op, kan det istedet bruges som bænk.

Handicapvognen har en sænkbar aksel, som gør det muligt at sænke vognen i niveau med jorden, således at opkørslen på rampen bliver så let som muligt.

Festival og koncerter for alle

Vi håber at vores nye handicapvogne kan være med til at skabe bedre vilkår for handicapppede på farten, eksempelvis i forbindelse med koncertoplevelser. Vi vil gerne bidrage til, at nedbryde nogle af de begrænsende barrierer, som vores brugere med et handicap møder udenfor hjemmet. Festivaler og koncerter skal være fester som alle har mulighed for at deltage i!

Se den opdaterede handicapvogn.

Et stort tak skal lyde til Grøn Koncert, som har været en forrygende sparringspartner i forbindelse med udviklingen af vognen! Læs mere om Grøn Koncert og Muskelsvindfondens store indsats for at gøre plads til forskelle HER.


Besøg også vores Youtube Kanal og gå på opdagelse i vores mange produkter.