Håndvaske og vandposter til alle behov

Lej mobile håndvaske og vandposter hos GODIK!

Hos GODIK har vi et stort sortiment af forskellige håndvaske og vandposter, som kan sikre rent drikkevand og rene hænder.

Vi udlejer håndvaske og vandposter til private og erhverv. Vi har mange forskellige størrelser som sikrer at vi har en løsning der passer til din opgave.

Berøringsfrie håndvaske og vandposter

Flere af vores håndvaske og vandposter er produceret med enten sensorer eller fodpumpe, hvilket betyder at du ikke behøver at berøre hanen når du bruger den. Dette er lavet for at sikre så få fælles berøringsflader mellem tilfældige personer. På den måde reducerer du smitterisikoen mellem forskellige mennesker.

Håndvaske og vandposter

Håndvaske med varmtvandsbeholder 

I vores sortiment finder du håndvaske som også indeholder en varmtvandsbeholder på 5 liter. Du får derfor en vask som fungerer på samme måde som den man har derhjemme. Det er derfor en perfekt løsning for både private og erhverv som skal bruge en mobil, midlertidig håndvask.

Forskellige størrelser

Hos GODIK udlejer vi mange forskellige størrelser. Vi har alt fra vores mobile håndvask med vandtank, til håndvaske med varmt vand og afløbskværn, til vaskeunits med 8 berøringsfrie armaturer.

Håndspritsstander

At spritte hænder er blevet det nye sort, og der er kommet meget mere fokus på spritte af efter eller i stedet for håndvask. Derfor kan du leje en stander med håndsprit

Godik har også håndsprit som kan købes online lige her

Har du brug for hjælp til at finde den bedste løsning til din opgave?

Kontakt vores salgsafdeling som er eksperter i udlejning til både private og erhverv.


Besøg også vores Youtube Kanal for at se vores store produktudvalg.