Godik og Venue Manager i ny fælles satsning

Godik og Venue Manager i ny fælles satsning

Godik og Venue Manager stifter nyt fælles firma, VENUE POS A/S: Vi ønsker at gøre det nemt, sikkert og effektivt at drive og afvikle event og attraktioner inden for sport, festivaler, forlystelser og fritidsaktiviteter ved at tilbyde en sammentænkt og kosteffektiv løsning til både adgangskontrol, kassebetjening og selvbetjening.

Vi har erfaret, at vi sammen kan noget nyt inden for dette område. GODIK er verdensmester i effektiv logistik, og kan håndtere installation og service landsdækkende. Og VENUE MANAGER som udspringer af udviklingsbureauet COMBINE A/S har mange års erfaring med at udvikle cloud-baserede løsninger til sportsklubber, festivaler og forlystelsesparker. Sammen supplerer vi hinanden rigtigt godt. Derfor dette fælles firma VENUE POS” udtaler Kim Godiksen.

Der er tale om en helt ny løsning til adgangskontrol, som er sammenbygget med en ny kasse- og betalingsløsning. Dette giver kunderne mulighed for at lave en samlet betjening, hvor eksempelvis kunder der kommer tidligt, eller ofte til bestemt event, kan belønnes med rabat ved kassen. Eller at man ved kassen kan opgradere sin billet eller armbånd til f.eks. et VIP-område.

Vi har mærket en stor efterspørgsel på integrerede løsninger; både for at servicere kunderne bedre men også for at belønne loyalitet – samt gøre det mere enkelt og effektivt.” udtaler Jakob Norgaard Mortensen, Adm. direktør i VENUE MANAGER A/S som også bliver Adm. direktør i det nye selskab VENUE POS A/S.

Det nye selskab VENUE POS ejes ligeligt i fællesskab. Selskabet får adresse ved VENUE MANAGER A/S i Aalborg. Som en del af samarbejdet er Kim Godiksen også blevet partner i VENUE MANAGER A/S og har købt sig ind med 16%.

OM GODIK
GODIK er landsdækkende storleverandør indenfor materieludlejning til events og festivaler, samt udlejning og salg af materiel til håndværk og industri, landbrug og detail branchen, samt skadeservice.

OM VENUE MANAGER
VENUE MANAGER er en omnichannel-platform til billet- og periodekortsalg. Platformen håndterer både billetter, merchandise og mad/drikke. VENUE MANAGER har knap 50 kunder i Danmark, Tyskland og England.