Godik og eurodan-huse udvider samarbejdet

Hos Godik søger vi hele tiden efter udvikling og optimering af vores forretningsområder. Vi har i mange år været storleverandør af materiel og udstyr til de mange danske byggepladser, herunder store danske entreprenørvirksomheder. Blandt andet har Godik været fast leverandør af mandskabsvogne til eurodan-huses byggepladser i Jylland og på Fyn.

Dette har været et fantastisk samarbejde for både Godik og eurodan-huse hvorfor vi er glade for at kunne offentliggøre at Godik pr. 1/1-2022 har overtaget leveringen af mandskabsvogne til alle byggepladser på Sjælland administreret af eurodan-huse.

Samarbejdet betyder at vi har haft travlt med at gøre flere eurodan-huse-vogne klar, hvor eurodan-huse har fået deres eget personlige design på alle vognene.

OM GODIK:

GODIK er landsdækkende storleverandør indenfor materieludlejning til events og festivaler, samt udlejning og salg af materiel til håndværk og industri, landbrug og detailbranchen.

OM EURODAN-HUSE:

eurodan-huse har i mere end 40 år opført huse for danskerne og i årenes løb har eurodan-huses eksperter hjulpet tusindvis af kunder med at realisere deres boligdrømme.