Fyrværkericontainere og materiel for et sikkert fyrværkerisalg

Udstyr til Fyrværkerisalget til skarpe priser

Til Danmarks bedste pris, kan du få en komplet løsning til dit fyrværkerisalg – leveret og afhentet hos dig! Med en samlet materiel pakke fra os, skal du blot bekymre dig om fyrværkeriet. Vores fyrværkericontainere fås i to størrelser 10″ eller 20″ – sammen finder vi den løsning som passer dig bedst.

Sikkerhedsgodkendte fyrværkericontainere

Vi leverer godkendte containere og tilbehør som lever op til alle gældende sikkerhedskrav. Du får alt hvad du behøver for at skabe sikkerhed omkring dit fyrværkerisalg. Nedenfor ser du hvad de komplette pakker indeholder:

Lej en Komplet 20″ fyrværkericontainer

 • 20″ fyrværkericontainer
 • 10 m. brandslange
 • Sprinkleranlæg
 • Dobbelt udslyngsgitter
 • 87,5 m. hegn med klodser
 • Godkendte hængelåse
 • Forsikring
 • Lejeperiode op til 60 dage
 • Leveret og afhentet

Lej en komplet 10″ fyrværkericontainer

 • 10″ fyrværkericontainer
 • Brandslange
 • Sprinkleranlæg
 • Udslagsgitter
 • Godkendte hængelåse
 • Forsikring
 • Lejeperiode op til 60 dage
 • Leveret og afhentet

Forsikringsaftaler

Du har desuden mulighed for at tilkøbe fyrværkeriforsikring på vores fyrværkericontainere til markedets stærkeste pris. Det kan være en god tryghed at have i tilfælde af tyveri og lignende. Kontakt os på 70201816 for yderligere information omkring vores forsikringsaftaler for fyrværkeri.

 

Salgscontainere og salgsvogne

Vælg mellem flere forskellige typer af salgscontainere. Indeholder enten salgsluger eller åbne sider med diske. Se udvalget HER.

Se desuden også vores salgsvogne HER hvis du også ønsker at sælge pølser, is, kaffe eller andet.

Hegn i stærk kvalitet til billige penge

Vi er stærke i at levere hegn til afspærring pladsen, vi har et stort lager af byggepladshegn/Højt hegn tilgængeligt fra vores 3 afdelinger: Jylland (Brovst), Sjælland (Hedehusene) og Fyn (Ejby). Hermed er du altid sikret at modtage dit hegn hurtigt, når behovet opstår.

Modsat mange andre typer hegn, som vi ellers ser på udlejningsmarkedet, er vores hegn af god, solid kvalitet, som gør at det holder til at blive flyttet mange gange og læsset af og på biler. Vi får stor ros for kvaliteten af vores hegn – det kan sættes i klodserne uden problemer, selv efter det har været brugt mange mange gange. På trods af den høje kvalitet holder vi stadig en god pris på leje af hegn. Det kan vi fordi at vores hegn ikke skal kasseres efter endt udlejningsperiode, som det oftest er tilfældet med de dårligere typer af hegn

Godik Security – plug & play overvågningsløsninger

Overvågning som er særdeles velegnet til midlertidig pladssikring i fjerntliggende områder uden adgang til strøm- og datatilslutning.

Vores 9 meter overvågnings lystårn kan overvåge op til 15.000 kvm. både dag og nat og oplyse din plads med hele 217.600 lumen. så din plads kan holdes sikker og overskuelig. Særdeles velegnet til midlertidig pladssikring i fjerntliggende områder uden adgang til strøm og datatilslutning.

Du får 4 termiske kameraer, som kontrollere for indtrængne og desuden kan måle temperaturen på din plads, så tårnet også kan bruges som branddetektion. Mulighed for generator så tårnet kan stå helt selv uden kablet strøm.

Hvis du har brug for mindre overvågnings mulighed, kan du benytte dig af vores Mobilt overvågningskamera med højtaler og blink alarm for nem opsætning ude og inde.

Se vores overvågningsprodukter HER

Generatorer og øvrigt el-udstyr

Har du brug for ekstra strøm til dit fyrværkerisalg klarer vi også det. Godik Power er specialister i at tilpasse generatorpakker til den enkelte kundes behov. Sammen med dig finder vi den billigste og bedste løsning til dit behov, inkl. kabler, el-tavler, lys, varmekanoner, hvis du ønsker dette. Følg nedenstående links for mere info:

Lystårne

Generatorer

Varmekanoner og varmeblæsere

El-tavler, lys og slukkere

Kabler, adaptorstik og fordelere

Lej betalingsløsninger som effektiviserer salget

Godik samarbejder med VENUE POS om betalingsløsninger. VENUE POS udlejer betalingsløsninger som hjælper dig med at skabe de bedste rammer for et effektivt fyrværkerisalg. Deres kasseterminaler er designede til at håndtere en stor mængde kunder over kort tid. Du får derfor et hurtigt og effektivt system, som kan opsættes efter netop dine ønsker, samtidig med at du giver dine kunder kortest mulig ventetid. Hos VENUE POS kan du også få hjælp til opkobling af netværk.

Se deres store udvalg af kasse- og betalingsløsninger HER.