mandskab

Her er skurvognen til håndværkeren

Lej en Håndværkervogn til Byggepladsen

Håndværkervogn, Skurvogn, Mandskabsvogn, Letvogn…
Kært barn har mange navne!

Har du brug for en vogn til byggepladsen, som du og dine kollegaer kan holde frokostpause i? Den klarer vi – og vi kan også nemt hjælpe dig med byggeplads-afspærring, kontorvogne, overkørselsbakker, generatorer, lystårne, containere og meget mere.

Hold frokostpause i skygge, læ og tørvejr

Uanset årstid er vi i Danmark ikke altid privilegeret med den store stabilitet når det kommer til vejret. Vi kender det – solskin og varme temperaturer den ene dag – regn og slud den næste. Uanset om det er skygge eller læ og tørvejr i trænger til, så løser en håndværkervogn behovet. Sid i tørvejr i en skurvogn fra Godik og nyd din frokost.

Få leveret direkte på byggepladsen eller hent selv

Få en håndværkervogn leveret direkte til byggepladsen. Vores 3 afdelinger på Sjælland, Fyn og i Jylland sikrer dig hurtig levering, samt hurtig afhentning når du ikke længere har brug for skurvognen. Du kan også spare transporten og hente vognen selv hos en af vores afdelinger.

Et væld af muligheder – Hvad skal du vælge?

Hos Godik vil vi gerne sikre os at der er en løsning som dækker netop dit behov, og derfor er mulighederne mange, når det kommer til håndværkervogne / skurvogne / beboelsesvogne / køkken- og opholdsvogne. Vi giver dig her et overblik:

Mandskabsvogne

Spiseplads, omklædning, toilet og bad til 4-8 personer.

Vores skurvogne / mandskabsvogne findes i forskellige udgaver og er egnet til mellem 4-8 personer. Godiks mandskabsvogne er indrettet med spiseplads, omklædning, toilet og bad! Mandskabsvognen giver håndværkeren et komfortabelt sted at holde frokostpause samt mulighed for omklædning og bad efter endt arbejdsdag.

Kontorvogne og Kontormoduler

Kontorplads, mødelokale eller spiseplads til 16 personer.

Ved længerevarende projekter kan det være nødvendigt at tilføre byggepladsen en kontorplads. Hold overblikket fra en af vores kontorvogne eller kontormoduler.
En kontorvogn kan også være løsningen hvis et stort antal håndværkere skal holde pause i samme vogn – kontorvognen kan rumme op til 16 personer siddende.

Beboelsesvogne

Overnatning, køkken, bad og toilet til 4-8 personer.

Arbejder i ude i flere dage, så løser vores forskellige beboelsesvogne opgaven. Vognene fås med/uden vaskemaskine, tørretumbler, køkken, bad og toilet alt efter behov. Soverummene fås med både deleværelser eller separate kabiner.

Ønsker i sovevogn og køkken samt badeværelser adskilte – se da vores udvalg i badevogne og vores køkkenvogn som giver stor rummelighed og komfort.

Har du yderligere spørgsmål?
Tøv ikke med at give os et kald på 70 20 18 16, så finder vi den rette løsning for dig!


Besøg også vores Youtube Kanal og gå på opdagelse i vores mange produkter.