GODIK x DHL Stafet 2023

Godik har den seneste tid kørt i rutefart mellem pladsen i Hedehusene og Fælledparken. Her er blevet leveret hegn, toiletvogne og øvrigt materiel til årets DHL Stafet der afvikles i denne uge fra mandag den 28. august til og med 1. september 2023.

Vi hos Godik er stolte over at være samarbejdspartner til Sparta Atletik og Løb der afvikler DHL Stafetten København og andre årlige arrangementer blandt andet CPH Half i september. Arrangementet melder udsolgt og med en deltagerrekord på 135.000 anses DHL Stafetten for verdens største motionsevent.

Leverandør til de største events

I Godik har vi kapaciteten til at løfte de største events på materielsiden. Vores materielkatalog spænder bredt over vogne og materiel til alle formål. Vi kan skalere både kapacitet og mængde, og dermed skræddersy løsninger til et hvert event.

Vores kunders succes er nøglen til at vi selv kan have succes, derfor arbejder vi målrettet for at tilbyde de rigtige løsninger. En af udfordringerne i forbindelse med DHL Stafetten er at eventen samler mange mennesker på ét sted i et forholdsvis kort tidsrum. Det stiller store krav til toiletkapaciteten og at adgangsforholdene er gode, så afstande og lange køer ikke er forstyrrende i forhold til stafettens afvikling.

Godik har, med mange år i branchen, erfaringen og tilbyder kvalificeret og personlig rådgivning og sparring for at I kan nå i mål med jeres event.

Levering i Fælledparken

Godik er repræsenteret med kontorvogne, toiletvogne, mobile toiletter, units til håndvask og drikkevand, fersk- og spildevandstanke samt diverse køretøjer b.la. teleskoplæssere og John Deere Gatorere. Alt materiel leveret i Fælled Parken hvorfra DHL Stafetten afvikles, på aftalt sted til aftalt tid.

Events der afholdes på offentlige områder og pladser er ofte underlagt en stram tidsplan i forhold til opsætning og nedtagning, det er derfor afgørende at materiel leveres efter aftale. Godik rutinerede chauffører kender vores materiel og har erfaring med at levere i alle former for terræn. Vi kan imødekomme langt de fleste ønsker, fordi vi selv planlægger og udfører alle transporter, det gør det muligt at kunne levere fleksibelt, hurtigt og præcist.

Vi ønsker både arrangør og at alle 135.000 deltagere nogle gode oplevelser de næste 5 stafet-dage.