Bliv klar til havefest – Lej toiletter, køletrailer og isterninger

Udstyr til sommerfest og havefest

Godik hjælper dig med at blive klar til sommerens havefester. Vi har alt det praktiske udstyr til fødselsdagfest, bryllup, barnedåb, konfirmation, gadefest, studenterfest – ja kun fantasien sætter grænser. Vores mest populære produkter er bl.a. toiletter, køle/frysetrailere og isterninger.

Ingen fest uden toiletter

Toilet til havefest, konfirmation, bryllup, fødselsdagsfest, gadefest. Uanset budget og antal gæster, finder vi en god toilet-løsning til dig.

VIP Toiletvogn

Ønsker du at kræse ekstra meget om dine gæster, er det måske værd at overveje vores VIP Toiletvogn. Her får du 6 toiletter med vacuum og en kapacitet på op til 2000 besøg i timen. Her får du bl.a. højtaleranlæg til musik, håndtørrer og opdelt herre/dame toilet. Denne løsning er især populær til det eksklusive bryllup i haven eller til firmafesten.

Vacuum Toiletter

Vores vacuum toiletter gør sig til enhver type fest. De findes med 2 – 4- 12 eller 16 toiletter i én vogn. Her er du sikker på at effektiviteten er i top og vakuum teknologien giver desuden rene toiletter over en meget lang periode, grundet toiletternes kraftige skyld.

Grønt toilet på trailer

Den mere budgetvenlige løsning er et simpelt grønt toilet. De grønne toiletter fås med 1 eller 2 toiletter på trailer. De er nemme selv at afhente og de kommer med tank som kan tømmes efter endt arrangement. De kræver derfor ikke særlig tilslutning. Det er en nem og billig løsning, som gør sig godt til mindre private fester. Her er det som regel ikke et problem at tanken først tømmes dagen derpå, da den ikke når at blive fyldt til de mindre fester.

 

Vores salgsafdeling står altid klar med vejledning til hvilket toilet der passer til jeres havefest. Uanset om det er en konfirmation, et bryllup, en barnedåb, en rund fødselsdagsfest eller gadefest, så har de ekspertisen til at vejlede dig i hvilket toilet der ville være den bedste og billigste løsning til din private fest.

 

Ring til  vores salgsafdeling på 70 20 18 16 for en snak om din fest og dit behov eller kontakt send en mail til salg@godik.dk

 

Køl & Frys

Ingen fest uden KOLDE DRIKKEVARER. Det er de færreste der i forvejen har køleplads til at holde både drikkevarer og mad koldt til festen derhjemme. Med en mini køletrailer eller en køle/frysetrailer er i godt hjulpet på vej. Det er altså bare en bedre fest, når der er styr på kolde drikkevarer HELE aftenen. Med en mini køletrailer eller en køle/frysetrailer slipper i også for at tænke på konstant at få fyldt op i køleskabet.

Isterninger

Vi er også leveringsdygtige i isterninger til din fest. Vi har både knust is og hele isterninger. Isterningerne fås i termotønde med 18 kg pr. tønde (9 x 2 kg poser). Isterningerne holder sig i mange timer i termotønde og i mange dage, hvis du stiller termotønden i en køletrailer. Husk at få dem med på din ordre når du bestiller toiletter samt køl/frys eller bestil dem for sig. Skal isterningerne bruges med det samme, kan du også bestille isterninger i papkarton med 12 kg i hver (6 x 2 kg poser).

Hent selv eller få leveret til døren

Foretrækker du den nemme løsning, så leverer vi alt udstyr til din havefest til din adresse – men ønsker du at spare lidt i budgettet, har du også altid mulighed for selv at afhente dine varer hos én af vores 3 afdelinger:

  • – Brovst (Nordjylland)
  • – Ejby (Fyn)
  • – Hedehusene (Sjælland)

Vi leverer selv vores udstyr fra egne lastbiler, hvilket betyder at vi som regel har mulighed for at yde hurtig leverering til dig i hele landet.

Danmarks største udvalg til fest og event

Husk, at vi er eksperter i store fester – så skal du holde en lidt større fest, kan du med fordel tage et kig på Event & Festival sektionen på vores hjemmeside. Her finder du alle varer der er relevante for større fester og events.