Danmarks billigste materielcontainere til opbevaring!

Opbevar værktøjet sikkert på byggepladsen

Vi kan tilbyde dig Danmarks billigste materielcontainere til opbevaring af udstyr på arbejdspladsen! Med en materiel container får et tørt opbevaringssted til dine materialer, værktøj mv. som samtidig kan aflåses, så du kan gå fra arbejdspladsen uden bekymring.

Containerne er produceret i 0,8 mm galvaniseret stål i tysk kvalitet samt yderst solide gulvplader. Containeren kan klare helt op til 3 tons – Du får en robust container, som er beregnet til at stå udendørs.

Du sparer 34% sammenlignet med tilsvarende materiel containere!

Opbevarings containerne fås i to forskellige størrelser:

3 x 2,18 meter til 15.995,-

4 x 2,18 meter til 18.995,-

Materiel containere som sikring mod tyveri

Hvert år oplever mange bygge- og arbejdspladser tyverier af materialer, værktøj, med videre. Det tyverier af både stort og småt, især er mindre værktøj udsat, men også større maskiner forsvinder fra pladserne. Det kræver mange ressourcer når disse tyverier finder sted – både i form af tabt værdi på udstyr, men også i arbejdstimer når udstyret mangler.

Materiel containerne er gode til at afhjælpe disse tyverier, da de nemt kan aflåses efter endt arbejdsdag. Dertil er de utrolig lette at opsætte – de kan samles af 2 mand på under 5 minutter og det kræver INTET værktøj. Det koster derfor ikke meget tid at sikre arbejdspladsen!

Måske er du også interesseret i ….

Disse produkter er tilpassede materiel containerne og kan tilkøbes for bedre opbevaringsmuligheder:

– Vægskinne til container 125,-
– Hyldebærer til container 75,-


Besøg også vores Youtube Kanal og gå på opdagelse i vores mange produkter.