Betaling, radio, overvågning & adgangskontrol

Godik er meget mere end skurvogne, vi udlejer blandt andet også brugervenlige kasseterminaler og betalingsterminaler samt alt i radioudlejning, adgangskontrol,netværk, 4G, overvågning og produktionsvogne.

All-in-one Kasseterminaler

Hos Godik får du en af markedets mest brugervenlige og pålidelige all-in-one kasseterminal med integreret betalingsterminal. Softwaren til kasseterminalen er dansk udviklet og anvendes i dag af mere end 85.000 brugere – herunder private firmaer, kommuner og skoler. Her får du et sikkert og gennemtestet produkt, så lej en kasseterminal i dag.

Betalingsterminaler

Vores betalings terminaler er nøje udvalgt efter at være blandt markedets sikreste og hurtigste betalingsterminaler og er for dig som blot skal bruge en betalingsterminal uden kasse. Betalingsterminalen er yderst lette at betjene, hvilket også gør den velegnet til den mere uerfarne bruger, så lej en betalingsterminal i dag.

Adgangskontrol og overvågning

Hold øje med hvem der har adgang til pladsen med vores indgangmøller med stregkode og NFC scanner og få styr på din parkering med trafikbom med nummerplade scanner og bestallingmodul for nem og hurtig parkering. Vi levere også overvågnings kameraer, så din plads kan holdes sikker og overskuelig.

Radioer og produktionsvogne

Hos Godik radioudlejning har vi et stort udvalg af markedets bedste digitale og analoge radioer, samt udstyr hertil. Vi skræddersyer gerne et setup til dig med det antal repeatere der sikre netop din radio har den rækkevidde og kapacitet du ønsker. Vi har også et bredt udvalg i produktionsvogne, som giver dig et godt overblik over plads samt holder styr på dit netværk, radioer, repeater og antenne udstyr.

Netværk

Vi hjælper dig i mål med at skabe en sikker forbindelse. Vores netværksudstyr imødekommer jeres behov, når det kommer til at skabe stabilt netværk, hvad enten det er på en græsmark eller midt i storbyen.

Betaling, radio, overvågning & adgangskontrol Katalog

I vores Betaling, radio, overvågning & adgangskontrol katalog kan du få overblik dine mange muligheder indenfor Betaling, radiokommunikation, adgangskontrol mm.

Download det komplette katalog herunder:

powerforside