Betalingsløsninger og netværk

Godik er meget mere end skurvogne, vi udlejer blandt andet også brugervenlige kasseterminaler og betalingsterminaler samt alt i netværk og 4G opkobling.

All-in-one Kasseterminaler

Hos Godik får du en af markedets mest brugervenlige og pålidelige all-in-one kasseterminal med integreret betalingsterminal. Softwaren til kasseterminalen er dansk udviklet og anvendes i dag af mere end 85.000 brugere – herunder private firmaer, kommuner og skoler. Her får du et sikkert og gennemtestet produkt, så lej en kasseterminal i dag.

Betalingsterminaler

Vores betalings terminaler er nøje udvalgt efter at være blandt markedets sikreste og hurtigste betalingsterminaler og er for dig som blot skal bruge en betalingsterminal uden kasse. Betalingsterminalen er yderst lette at betjene, hvilket også gør den velegnet til den mere uerfarne bruger, så lej en betalingsterminal i dag.

Netværk

Vi hjælper dig i mål med at skabe en sikker forbindelse. Vores netværksudstyr imødekommer jeres behov, når det kommer til at skabe stabilt netværk, hvad enten det er på en græsmark eller midt i storbyen.

Betaling, radio, overvågning & adgangskontrol Katalog

I vores Betaling, radio, overvågning & adgangskontrol katalog kan du få overblik dine mange muligheder indenfor Betaling, radiokommunikation, adgangskontrol mm.

Download det komplette katalog herunder:

powerforside