Betalingsløsninger og netværk

Godik er meget mere end skurvogne, vi udlejer i samarbejde med Venue POS også brugervenlige kasseterminaler og betalingsterminaler samt alt i netværk og 4G opkobling.

All-in-one Kasseterminaler

Her får du en af markedets mest brugervenlige og pålidelige all-in-one kasseterminal med integreret betalingsterminal. Softwaren til kasseterminalen er dansk udviklet og anvendes i dag af mere end 85.000 brugere – herunder private firmaer, kommuner og skoler. Her får du et sikkert og gennemtestet produkt, så lej en kasseterminal i dag.

Betalingsterminaler

Betalings terminalerne er nøje udvalgt efter at være blandt markedets sikreste og hurtigste betalingsterminaler og er for dig som blot skal bruge en betalingsterminal uden kasse. Betalingsterminalen er yderst lette at betjene, hvilket også gør den velegnet til den mere uerfarne bruger, så lej en betalingsterminal i dag.

Netværk

Netværk som hjælper dig i mål med at skabe en sikker forbindelse. Netværksudstyr som imødekommer jeres behov, når det kommer til at skabe stabilt netværk, hvad enten det er på en græsmark eller midt i storbyen.

Tag kontakt til Venue POS i dag her